# Christian Luyindama

sakatlık sonrası arızalı döndü. çok ağır bir stopere dönüştü.
bu maçta da girdikten sonra sağlam duramadı.
oynadığı her maç eski haline dönemeyeceğine biraz daha ikna ediyor beni.
bence fırsat varken satmalıyız. aksi halde değeri düşecek.

Damaların Luyi özel bir oyuncu.Marcao ya da Luyi ön libero rahat oynayabilir diye düşünüyorum.

Ne güzel gömüyorsunuz ya.

Keşke fener maçında da Donk oynasaydı da o zaman görseydik duvarı.

donk'un bitmiş olması luyindama'yı aklamaz.

sakatlığa kadar olan luyindama ile şu anki luyindama farklı görünüyor.

donk ile kıyaslarsak önde elbette hala.

Yaptığın işi aylarca yapmayıp aylar sonra başlasan sen de farklı görünürsün.

üstat pas olur biraz zaten. ona diyecek bir şey yok.

ama yön değiştirirken, karşısındaki hücumcuya reaksiyon verirken belirgin bir ağırlaşma var. ben bir süre sonra normalleşir diyordum ama hala düzelmedi.

korkum hiç bir zaman düzelmeyeceği yönünde. eğer böyle olursa luyindama'yı değerli kılan yegane özelliği gitmiş olur.

bu adamı standart bir güçlü stoperden farklı kılan o koca fiziğine rağmen atletik olmasıydı.

Biraz arasın Scout ekibi ya da çoktan aramışlardır belki de. Yerine monte edilir. Zaten Avrupa’da başarı bekleyen yok, Türkiye standartlarının üzerinde oynasın yeterli.

İyi teklif gelirse kesinlikle satmalıyız. Yoksa feguli, belhanda pişmanlıklarını yaşamamız içten değil. Sırf luyindama özelinde değil kadrodaki her oyuncu için geçerli.

Maç istikrarı diye birşey var bu adam kalıplı cüsseli de bir adam toplaması daha da zor kendini.Ağır bir sakatlığı atlattı , tam formuna dönüyordu gene sakatlandı. İstikrarlı 4-5 maç oynamadan o hızlı kuvvetli adamı izlemeyi beklemeyin

Bu adam gönderileceği için mi oynamıyor yoksa hoca biletini mi kesti? İngiltereye rahat 15 20 milyona okutulabilecek bi adam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam gönderileceği için mi oynamıyor yoksa hoca biletini mi kesti? İngiltereye rahat 15 20 milyona okutulabilecek bi adam.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki ön protokol yapıldı adamlar fazla oynatmayın başına iş gelmesin demiş olabilir.Ya da hoca Luyindama’ya ayar veriyor.

Belki ön protokol yapıldı adamlar fazla oynatmayın başına iş gelmesin demiş olabilir.Ya da hoca Luyindama’ya ayar veriyor.

Ön protokol yapılmış olsa kupa maçında oynatılmazdı ya bence hoca hem şu an donktan memnun hem de antrenmanlara geç kaldığı için hoca biraz üstünü çizdi gibi. Ama maddi açıdan Galatasaraya zarar verir luyi nin oynamaması. Para edecek 3-4 oyuncudan biri

İstatistiğe bakarsak aynısını kova Muslera için de söyleyebiliriz.

osmanli_tokadi.gif

Geri
Üst Alt