# Christian Luyindama

Çocuk çok özgüvensiz hale geldi, ne yapsa hata onda gözüyle bakılıyor, kendisini en çok destekleyen benimdir ama üzülüyorum artık haline.

Ne yapsa yaranamaz bundan sonra.
Bende öyle düşünüyordum fakat işte fırsat ayağına geldi. İkinci yarı Marcao sonrası oyununa dikkat ettin mi? Sanki ekstra sorumluluk alınca eskiye döndü. Bence senin düşündüğünün tersi çıkacak ki bu ikimizi de mutlu edecektir.

her ne kadar kendisiyle yollarımızı makul bir bedelle ayırmamız gerektiğini düşünsemde gayet iyi bir oyun..

sol stoperde de gayet iyiydi, ben sıçar diye bekliyorudum.

Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum, Marcao çıkınca adam eski Boss'a dönüştü. Tesadüf müdür sanmıyorum sabki iş başa düştü diyip ekstra oynadı.
Luyi uyi zaten kafa topu Adam kesme bi ayagi sorun onuda nelsson düzeltir.
Ha birde marcao ayagi iyi diyorlar ancak oyunu sogutuyor. Her top ayaginda bos Adam ariyor basit oynamaktansa.

Christian Luyindama | Giresunspor - Galatasaray

10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu mücadelesi
7 top uzaklaştırma
5 kazanılan sahipsiz top

Hayal kurmayın, 2 gün sonra Kerem-Terim-Marcao gülerek aile pozu verecek, her şey unutulacaktır.

hayvani bir fizik üstünlüğü var herhangi bir futbolcuyla karsılastırdıgında. beyin arada duruyor riskli hareketler yapıyor ama olsun. hatasıyla kusuruyla artık destek çıkılmalı. marcao ne fizik olarak ne zihin olarak yakın zamanda dönebileceğini sanmıyorum

Nelson niye alındı hala anlamış değilim takım yaratıcı oyuncu kıtlığı içindeyken.

Christian Luyindama | Giresunspor - Galatasaray

10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu mücadelesi
7 top uzaklaştırma
5 kazanılan sahipsiz top

Yalniz iki hava topu ve top uzaklastirmayi yine ceza yayi onundeki oyuncuya yapti. Hani gorunmuyor istenilen sey malum mini etek hesabi. Evet daha sorumluluk aldi ama yine hatalari oldu.

riskli hamleler yapıyor ama bunu iyi oynarken de yapıyordu. iyileşme sinyalleri alıyorum 2 maçtır.
Maçın sonlarına doğru topu 10mt içeri tokatlayarak iki adam calimladi bi tuhaf oldum. Ozguven sıkıntısı var böyle böyle giderecek inş.

GSCimbom Mobile App

Yalnız bu adamda şans da yok.

Marcao denen psikopat'ta dolu hata yapıyor ama golle sonuçlanmadığı için ya unutuluyor ya da millet umursamıyor. Marcao mesela atıyorum 10 hata yapıyorsa biri golle sonuçlanıyor bu garibiminse iki hatada bir gol oluyor.

Geri
Üst Alt