Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.780
- 2.335
- 1.913
Bugün gerçekten malum olaydan sonra daha bir harika oynadı tebrikler boss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle düşünüyordum fakat işte fırsat ayağına geldi. İkinci yarı Marcao sonrası oyununa dikkat ettin mi? Sanki ekstra sorumluluk alınca eskiye döndü. Bence senin düşündüğünün tersi çıkacak ki bu ikimizi de mutlu edecektir.Çocuk çok özgüvensiz hale geldi, ne yapsa hata onda gözüyle bakılıyor, kendisini en çok destekleyen benimdir ama üzülüyorum artık haline.
Ne yapsa yaranamaz bundan sonra.
Luyi uyi zaten kafa topu Adam kesme bi ayagi sorun onuda nelsson düzeltir.Ayrıca dikkat ettin mi bilmiyorum, Marcao çıkınca adam eski Boss'a dönüştü. Tesadüf müdür sanmıyorum sabki iş başa düştü diyip ekstra oynadı.
2.yarı iyiydiSaçma sapan hareketler
Ne yapıyorsun dayı yav
Christian Luyindama | Giresunspor - Galatasaray
10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu mücadelesi
7 top uzaklaştırma
5 kazanılan sahipsiz top
Hala soruyor musun. Keşke daha erken alınsaydı.Nelson niye alındı hala anlamış değilim takım yaratıcı oyuncu kıtlığı içindeyken.
İki tane de gol pozisyonluk derin pası varki beni derinden etkiledi.Christian Luyindama | Giresunspor - Galatasaray
10 ikili mücadele kazanma
5/8 hava topu mücadelesi
7 top uzaklaştırma
5 kazanılan sahipsiz top
Maçın sonlarına doğru topu 10mt içeri tokatlayarak iki adam calimladi bi tuhaf oldum. Ozguven sıkıntısı var böyle böyle giderecek inş.riskli hamleler yapıyor ama bunu iyi oynarken de yapıyordu. iyileşme sinyalleri alıyorum 2 maçtır.