# Christian Luyindama

Her daim destegimiz vardır kendisine. Hocanın guvenmesi lzm biraz ve bunu hissettirmesi gerek.

umarım nelsson gelince de sol stoper izleriz, alpaslan'la zaten öyle oynadı. hem mariano zamanı gibi eforsuz ama akıllı ve hücumcu kanadımızı luyindama son oyuncu olarak savunmalı, hem de ters tarafta oynarken nedense topla çok daha rahat görüntü sergiledi. hep yaptığı kısa pas hatalarını yapmamasını geçtim, ayağının dışıyla aanholt'un önüne savunma arkasına attığı top enfesti.

Dün Brezilya uyruklu kriminal davranışlar sergileyen şahısı görünce L. Dam'a saygım arttı. Luyindama'ya hocası dahil takımda bir çok kişi el kol yapmasına rağmen hiç böyle bir davranışa imza atmamıştı. Dün de uzun bir aradan sonra oyununu beğendim. Nelsson ile daha iyi bir ikili olacaklarını umuyorum.

Dün Brezilya uyruklu kriminal davranışlar sergileyen şahısı görünce L. Dam'a saygım arttı. Luyindama'ya hocası dahil takımda bir çok kişi el kol yapmasına rağmen hiç böyle bir davranışa imza atmamıştı. Dün de uzun bir aradan sonra oyununu beğendim. Nelsson ile daha iyi bir ikili olacaklarını umuyorum.
Ldama üzerinde kurulan baskı gibi baskı onun üzerinde kurulsa Arda abisi gibi silahla falan saldırırdı herhalde millete.

Luyindama 3 Marcao eder de adamın özgüveni iyice yerin dibine girdi. Aldığı topu uzun kanatlara atsın olsun bitsin, defansta zaten canavar gibi herif ligde oynamış en iyi stoperlerden biri bence net.

Defoları iyi oynarken de belli oluyordu, sakatlığın verdiği fiziksel gerileme ve özgüven kaybıyla birlikte iyice göze batmaya başladı ama karakter olarak sevdiğim, naif bulduğum bir futbolcu, bilerek rakip oyuncuyu sakatlamaya yönelik bir hareketini hatırlamıyorum...

Madem elden çıkarılamıyor, sözleşmesi 1-2 yıl uzatılıp, kendisine güvenildiğini hissettirerek kazanmaya çalışmalıyız. Bu saatten sonra yerine alınacak futbolcunun performansı, onu bile aratabilir. Takımı için gayretinden hiç şüphem yok zaten ki olumlu sinyaller de vermeye başladı...

Adam biraz ozguveni toparlayinca oyunu da gelismeye basladi. Elimizdeki degeri kaybetmek yerine kazanmayi tercih ederim. Agir sakatlik sonrasi yaptigi hatalar, hocanin mac sirasinda asiri tepkileri, yogun baski vs derken herif futbolu unuttu. Rakipler de bunu cok guzel kullandi. Ama ozunde bu adam bu kadar kotu değildi. Iyi gunlerinden esintiler vermeye basladi fiziksel ve zihinsel olarak toparlanmaya baslayinca.

Bakın burası çokomelli : marcao atıldıktan sonra bu adam puyola dönüştü.

İnanılmaz birisi ya

Aşırı güçlü ve üstün bir fiziği var şu adamdan top alabilen ikili mücadele kazanını göremedim daha.

Geri
Üst Alt