- 3 Temmuz 2012
- 133.969
- 80.803
- 5.198
Posyonu tekrar izlersenız masum oldugu ortaya cıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılmıyorum Musap. O kadar kısa mesafede, fiziksel mücadelede 2 oyuncu var. Orada Ceza sahası içinde kalırsın ki stoperin sana topu indirmesini istersin, beklersin. Stoperin kaçırırsa da mesafeyi kısalttığın, açıyı daralttığın için avantajın olur. Ama Muslera fırladı gitti. Luyindama bence iyi bir maç çıkartmıyor ama şu pozisyon hemen hemen her maçta yaşanan bir pozisyon.O top nandonun. Luyindamanin amaci felan yok orda
Muyindamanin demin ki hareketini gördün mü? Yine top kalecideyken bozdu elinden kacirdi Ismail.Kesinlikle katılmıyorum Musap. O kadar kısa mesafede, fiziksel mücadelede 2 oyuncu var. Orada Ceza sahası içinde kalırsın ki stoperin sana topu indirmesini istersin, beklersin. Stoperin kaçırırsa da mesafeyi kısalttığın, açıyı daralttığın için avantajın olur. Ama Muslera fırladı gitti. Luyindama bence iyi bir maç çıkartmıyor ama şu pozisyon hemen hemen her maçta yaşanan bir pozisyon.
suratına ... onunKizamiyom adamin suratina bakinca uzuluyosn..
Bedava gitmesin diye yapıldı 8 M Euro’yu çöpe atacak değiliz. En kötü kiralık giderYeni sozlesme yaptik nereye gonderiyoruz?
Ismail cipenin elindeki topu bile tokatladip yediriyordu. Neyini suclamayacaksin bu kazmaninLuyindamayı suclayan adamlarla ahbablık etmem
muslera posyonunda sucsuz dostumIsmail cipenin elindeki topu bile tokatladip yediriyordu. Neyini suclamayacaksin bu kazmanin
Bence gayet suclu. Top rahat sekiöde nandonun kontrolündeydi. Bu Allahin kazmasinda Cevre kontrolü 0 diye suc baska kimseye atilamazmuslera posyonunda sucsuz dostum
genel olarak kotu bi stoper
musabım nando orda topa vuramaz eline alamaz yanlıs cıkıs yaptı isteBence gayet suclu. Top rahat sekiöde nandonun kontrolündeydi. Bu Allahin kazmasinda Cevre kontrolü 0 diye suc baska kimseye atilamaz