# Christian Luyindama

Posyonu tekrar izlersenız masum oldugu ortaya cıkıyor

servet çetin bu herifin yanında ramos kalır. bunun kadar kazmasını hiç görmedim

Golu Muslera yedirmistir, simdi tekrarini izledim.

Topa yakin olan Luyindama, hemen pesinde Sivasli var. Dolayisiyla Luyindama'nin hamle yapmasi gerekiyor ki yapiyor da. Orada Muslera'nin ne isi var? Cikmasi bile yanlis, madem ciktin orada Luyindama'nin hamle yaptigini gormeli zaten hic orali olmamasi gerekir.

Burada Luyindama'ya kufur edilmesi sacma.

O top nandonun. Luyindamanin amaci felan yok orda
Kesinlikle katılmıyorum Musap. O kadar kısa mesafede, fiziksel mücadelede 2 oyuncu var. Orada Ceza sahası içinde kalırsın ki stoperin sana topu indirmesini istersin, beklersin. Stoperin kaçırırsa da mesafeyi kısalttığın, açıyı daralttığın için avantajın olur. Ama Muslera fırladı gitti. Luyindama bence iyi bir maç çıkartmıyor ama şu pozisyon hemen hemen her maçta yaşanan bir pozisyon.

Kesinlikle katılmıyorum Musap. O kadar kısa mesafede, fiziksel mücadelede 2 oyuncu var. Orada Ceza sahası içinde kalırsın ki stoperin sana topu indirmesini istersin, beklersin. Stoperin kaçırırsa da mesafeyi kısalttığın, açıyı daralttığın için avantajın olur. Ama Muslera fırladı gitti. Luyindama bence iyi bir maç çıkartmıyor ama şu pozisyon hemen hemen her maçta yaşanan bir pozisyon.
Muyindamanin demin ki hareketini gördün mü? Yine top kalecideyken bozdu elinden kacirdi Ismail.

Luyindamayı suclayan adamlarla ahbablık etmem

Muslera ilk yarıda da aynısını yaptı. Adamı arkasına almış luyindama orda adamı mı bırakacak musleranın çıkışı yanlış? Çıkıyorsan da vuracaksın o topa orda luyinin çekilme ihtimali yok

Luyindama çok net bir şekilde adamla topun arasına giriyor ve önce topu Muslera’ya bırakıyor, sonra ne oluyorsa o varlığından şüpheli olduğum beyni topa hareketlenme kararı alıyor ve hem golü yediriyor hem de Muslera’yı sakatlıyor. Böyle aptal bir topçu olamaz

Geri
Üst Alt