Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Evde kafayi yiyordum sikintidan tras olayim dedim
10gun oldu keseli 2 yildir fln kesmiyordum
Yuzumu taniyamadim arife yardimci olamayacagim 1 ay sonra pm atabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtas simdiye kadar husran maalesef ama soyle ayni ayakkabinin oldugu bir foto mevcut
Nike air force lara benziyor
Benim internet yavas olmasaydi bakardim da sikintili baya
Rtas simdiye kadar husran maalesef ama soyle ayni ayakkabinin oldugu bir foto mevcut
Supra ayakkabı bu, bir aralar justinci ergenlerin başucu itemi idi
bilek kısmını çok benzettim, o tarz bir şey olabilirAlakasi yok logo uyusmuyor, ayakkabinin burnu kalkik ve daha minimalist
bilek kısmını çok benzettim, o tarz bir şey olabilir
Alakasi yok zaten muhtemelen cok daha pahali bir seydir herifin Instagram'inda bir tane daha fotosu var oradaki ayakkabi da Dolce Gabbana
r/sneakers'dan birkac kisiye yazdim bakalim bulabilecekler mi
Instagram üzerinden kendisine ya da eşine sorarak belki cevap alabiliriz ya da birlikte fotoğraf paylaştığı takipçisi az herhangi bir arkadaşına? Merak ettim markasınıbilek kısmını çok benzettim, o tarz bir şey olabilir
Adamin giydigi butun ayakkabilar guzel yav![]()
Bu zaten benim dedigim DG olan
Stokta kalmamis fakat kargoylan beraber 400 euro'ya temin edebilirsin bulursan
buradan
Aman renktaş kim uğraşcakInstagram üzerinden kendisine ya da eşine sorarak belki cevap alabiliriz ya da birlikte fotoğraf paylaştığı takipçisi az herhangi bir arkadaşına? Merak ettim markasını![]()
Sağol HamzaRtas simdiye kadar husran maalesef ama soyle ayni ayakkabinin oldugu bir foto mevcut
330a bot almistim 3 yil oldu
Zirve benim icin 330dur asamam
Burada daha net görünüyor, belki yardımcı olur
Aynı gibi geldi hocam bilemedim. 15 dakikadır baktığım her ayakkabıyı birbirine benzetiyorumAyni ayakkabi degil galiba
(Ilk fotoyla yani, soyunma odasindan olan)
Q tuşuna basınca kanlı kayma yapar görüyor gibiyim.tam bilikte multiplayer fifa99 oynanacak adam
krall![]()