- 27 Ocak 2010
- 58.718
- 30.348
- 3.363
evet reis. yorumu linnes başlığına yazdığımı sanıyordum fakat buraya yazdığımı görünce benimde gözümün önüne direkt q tuşu geldi.Q tuşuna basınca kanlı kayma yapar görüyor gibiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet reis. yorumu linnes başlığına yazdığımı sanıyordum fakat buraya yazdığımı görünce benimde gözümün önüne direkt q tuşu geldi.Q tuşuna basınca kanlı kayma yapar görüyor gibiyim.
oynayamaz bence abartıyorsun
müthüşşşş
Elvis manunun bizim stoperleri nasıl hallaç pamuğu gib dağıttığını tekrar izleyin Allah aşkına maymuna çevirmişti... Adam hem aygır gibi hem hızlı luyindamaya en ters gelebilecek oyunculardan biriydi resmen yedi bitirdi ..Geçen hafta ligin en klas adamı olarak gösterilen trzeguetyi de maç genelinde perişan etti.. Bu herifi ligde zorlayacak bir hücumcu göremiyorum ...
çocuğumun babası olabilirsever misin luyindamayı canım
Her mac sari yiyor kesin büyük macin birinde cezali olur. Bunun yerine semih oynarsa patlariz
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maiconun tam tersi diyebiliriz. O da ligde biraz hizli olan tum hucumcu oyunculara karsi dökülüyordu. Iyi ki defolup gitmis.