# Christian Luyindama

Marcao ile gayet iyi 2 li oldular.

Luyindama nın bir tık üstü stoperler 15-20 m euro dan başlıyor. Artık piyasa bu.

Beklediğim gibi maç içinde konsantrasyon kaybı yaşayan tipik Afrikalı stoperlerden, fazla rahat

Yahu gayet iyiydi işte ne bekliyorsunuz ki ? 24 yaşında Chiellini almadık neticesinde tabi ufak tefek hatalar olacak ama o tartışmalı pozisyonda bence Luyindama 'nın üzerinde suçu yıkmak çok adil değil adamın geldiğini görmedi ona rağmen faul yapmadan aldı orada topu, sonra sarı kart pozisyonunda kesinlikle faul bile yoktu orada

Hatasız demiyorum evet hala tam oturmadı ama her maç daha iyiye gidecektir

2 maçla eleştiri yapmak gömmek haksızlık olur.

Oyuncu gömmeyi çok seviyor bazı arkadaşlar.

Marcao Luyindama iyi bir 2 li oldu. Zamanla daha iyi olacaklardır.

Daha geleli 1 hafta oldu hemen benzetmeler falan başlamış. Önceden yazdığım gibi çevre kontrolünü geliştirirse fizik olarak bambaşka bir stoper. Özellike Marcao ile birlikte rakip forvetlerin korkulu rüyası olurlar çok net.

Duran toptan cok gol atar,duran toptan az gol yedirir.kart yemeye de cok musait bu da ayri konu.

Konsantrasyon ve sakarlık konusunda Chedjou'ya benzetenler haksız değil bence.

Bu adamı gömmek de değil.

Hava toplarında, markajda Chedjou'dan çok çok iyi.

Umarım bu savrukluk bir kerelik bir durumdur.

Yahu gayet iyiydi işte ne bekliyorsunuz ki ? 24 yaşında Chiellini almadık neticesinde tabi ufak tefek hatalar olacak ama o tartışmalı pozisyonda bence Luyindama 'nın üzerinde suçu yıkmak çok adil değil adamın geldiğini görmedi ona rağmen faul yapmadan aldı orada topu, sonra sarı kart pozisyonunda kesinlikle faul bile yoktu orada

Hatasız demiyorum evet hala tam oturmadı ama her maç daha iyiye gidecektir
yorum budur.adamı ben bile sonradan farkettim

Açıkçası yönetim Ozan'i satıp onun parasına Marcao ve Luyindama ikilisini alması yaptıkları en iyi şeylerden biriydi. Her ikisi de gayet iyiler ve gençler. Birbirlerine ve takıma alıştıkça çok daha iyi olurlar.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok ağır olduğunu düşünüyorum. Sprint hızı yüksek olabilir ama vücut yapısından dolayı inanılmaz ağır. Maicon gibi dönemiyor ve tek hamleli. Umarım adaptasyon sorunu yaşıyordur. Koordinasyon sorunu var.

Bir kaç arkadaş ta bahsetmiş klasik hamleli atlet çabuk ama sakar afrikalı stoper modeli bir üst seviye ye çıkamaz (Madrid City juventus vs.) bizim ligde ise genelde iyi oynar ama 1 sezonda böyle kritik hatalar yapar onlar çok göze batar çöp ilan edilir 1 hafta sonra kahraman olur öyle döner durur.

Geri
Üst Alt