Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.326
- 18.928
- 2.083
Ben beğeniyorum Marcao ile muazzam bir ikili olacaklarını düşünüyorum ama hala tam beğenmeyenler var. Bu adamın beğenilmemesinin arkasında Marcao 'yu görmüş olmamız yatıyor bence. Adam öyle dengeli o kadar sağlam oynuyor ki Luyindama tabi savruk geliyor gözümüze ben birde bundan önceki Maicon/Semih/Ahmet/Chedjou gibi stoperlerimiz ile kıyaslayalım diyorum Marcao çok acayip oynuyor çünkü. Yahu sene başından beri stoper ikilimiz olan Serdar ve Ozan kaç defa hata yaptı ? hemde doğrudan gole sebep olan kaç hatanın altında imzası vardı bu ikilinin ? Luyindama 'da daha yeni geldi bir bekleyin adamın 1.5 senelik filan bir profesyonel kariyeri var daha Galatasaray 'a geleli 10 gün olmadı biraz sabredin yahu
Tamam Marcao 'ya göre daha savruk gelebilir ama Marcao 'ya göre inanılmaz bir hava topu üstünlüğü var kaleci ellerini kullandığı halde Luyindama 'dan hava topu alamıyor üstelik inanılmaz bir fizik gücü var adamın
Bence Marcao ile birbirlerini çok güzel tamamlayacaklar çok iyi bir stoper tandemi olacak ...
Tamam Marcao 'ya göre daha savruk gelebilir ama Marcao 'ya göre inanılmaz bir hava topu üstünlüğü var kaleci ellerini kullandığı halde Luyindama 'dan hava topu alamıyor üstelik inanılmaz bir fizik gücü var adamın
Bence Marcao ile birbirlerini çok güzel tamamlayacaklar çok iyi bir stoper tandemi olacak ...