# Christian Luyindama

Ben beğeniyorum Marcao ile muazzam bir ikili olacaklarını düşünüyorum ama hala tam beğenmeyenler var. Bu adamın beğenilmemesinin arkasında Marcao 'yu görmüş olmamız yatıyor bence. Adam öyle dengeli o kadar sağlam oynuyor ki Luyindama tabi savruk geliyor gözümüze ben birde bundan önceki Maicon/Semih/Ahmet/Chedjou gibi stoperlerimiz ile kıyaslayalım diyorum Marcao çok acayip oynuyor çünkü. Yahu sene başından beri stoper ikilimiz olan Serdar ve Ozan kaç defa hata yaptı ? hemde doğrudan gole sebep olan kaç hatanın altında imzası vardı bu ikilinin ? Luyindama 'da daha yeni geldi bir bekleyin adamın 1.5 senelik filan bir profesyonel kariyeri var daha Galatasaray 'a geleli 10 gün olmadı biraz sabredin yahu

Tamam Marcao 'ya göre daha savruk gelebilir ama Marcao 'ya göre inanılmaz bir hava topu üstünlüğü var kaleci ellerini kullandığı halde Luyindama 'dan hava topu alamıyor üstelik inanılmaz bir fizik gücü var adamın

Bence Marcao ile birbirlerini çok güzel tamamlayacaklar çok iyi bir stoper tandemi olacak ...

Birebir Chedjou bu. Arada gol atar ama konsantrasyon kaybı ve pozisyon almada ise nirvanaya ulaşır. Umarım ilk maçları diye böyledir.

tip olarak chedjouya çok benziyo inş oyun olarak benzemez

Birebir Chedjou bu. Arada gol atar ama konsantrasyon kaybı ve pozisyon almada ise nirvanaya ulaşır. Umarım ilk maçları diye böyledir.
Aynen tek iyi yani chedjou dan daha genç chedjou ilk 2 senesi net katkı vermişti buda en aza 3 4 sene götürür ama ben transfer edildiği zaman çok daha dengeli a sınıf coulibaly van dijk olabilecek bir seviye hayal etmiştim.

Fena bulmadım oynadığı iki maçta. Gayet hızlı, hamleli, ikili mücadelelerin genelini kazanıyor, topla çıkışları iyi vs. Yalnız sanki takımı her an yakabilecek havası da yok değil. Özellikle kart görme potansiyeli çok yüksek gibi gözüktü. Riskli oynamayı seven bir yapısı var gibi gördüm. İnşallah teknik ekip daha dengeli olması konusunda kendisini uyarır.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen tek iyi yani chedjou dan daha genç chedjou ilk 2 senesi net katkı vermişti buda en aza 3 4 sene götürür ama ben transfer edildiği zaman çok daha dengeli a sınıf coulibaly van dijk olabilecek bir seviye hayal etmiştim.
Forumun genelinin beklenti çok yüksekti. Zaten forumun beklentisinin hep tersi çıkmasına şaşırmamak gerek. Umarım toparlar yoksa çok canımızı yakma potansiyeline sahip.

chedjou ile kıyaslayanlar futbol yerine buz hokeyi filan izleseler keşke :) maiconla kıyaslayın bari chedjou nedir

Bana tek eksiği çevre kontrolü geldi. Oda zamanla olacak. Bide bu sayfaya girmeğe korkuyordum. Çünkü abuk subuk mesajlar görüp asabım bozulabilirdi. Bugün şirket değiştirsen alışman 1-2 ay sürüyor. Onun için pek yaptığı hatalara takılmıyorum. Yanlız yanlış analiz etmediysem maçta Linnes’in açığınıda kapattı.

Bi sözüm de Yunus Akgün’e. Fiziğini bir şekilde geliştirmeli. Maçlardaki öz güven eksikliğini de kazanmış gibi. Ben baya beğendim.

Adamı eleştirebilirsiniz, hatalarını görmüş belirtmek istemiş olabilirsiniz ama o pozisyona faul ve kırmızı kart demek art niyettir.

2-3 pozisyonu koymamışlar.ilkyarı linnese attıgı ara pası mesela

Belhanda 'nın bir pozisyonu vardı göğüs kontrolü yapmaya çalışırken top eline çarptı Marcao ve Luyindama ayrı ayrı ikisi de çok temiz göğüs kontrolü yaptılar bu maçta birer kere

Yahu takımın orta sahaları Ndiaye-Fernando doğru düzgün oyun kurmazken hücum katkısı veremezden Marcao geriden takımı şef gibi yönetiyor Luyindama iddialıyım Ndiaye 'den daha çok hücum katkısı verir bugün topla beraber çıktığı 2 pozisyon vardı, gol attı 2 kere şut çekmeyi de denedi

Geri
Üst Alt