# Christian Luyindama

Stoperler hem havadan iyi, hem yerden ağır kalmıyorlar hem de topla çıkabiliyorlar. Gerçekten tam 12'den vurduk stoper konusunda, bu ikili sayesinde bence çok rahat hücum ediyoruz. Trabzon ve bugünkü maçta oyun farkını yaratan bana göre stoperler çünkü dönüşleri hızlı toplayabiliyorlar. Tabi Benfica maçında olmadı, orası ayrı bir seviye.

Aslanim benim be
teke tek de rakibi sindiriyor.ayagi fena değil .Golde atiyor.yan toptan golde yedirmiyor.Daha ne yapacak bu adam ?
Hakemler cok kolay kart veriyor ,bunlar
Adam değil.

Tirsmistim ama kaliteli bir agabeyimizmis.Yalniz fark acilmisken o karta gerek yoktu be aga.

sadece melo yetmiyor işte. kanat oyuncularında orta sahanda destek atması lazım
Benim dediğim sadece savunma içindi yani savunmayi oturtmak istersen 2 sağlam.stoper yetmez önlerinde tekniği yüksek Melo tarzı bir adam olacakki hem savunmayı hem ofansi rahatlatsin ne donk ne mevcut fernando ile avrupada bişey olamaz

Stoperler hem havadan iyi, hem yerden ağır kalmıyorlar hem de topla çıkabiliyorlar. Gerçekten tam 12'den vurduk stoper konusunda, bu ikili sayesinde bence çok rahat hücum ediyoruz. Trabzon ve bugünkü maçta oyun farkını yaratan bana göre stoperler çünkü dönüşleri hızlı toplayabiliyorlar. Tabi Benfica maçında olmadı, orası ayrı bir seviye.
benfica macında nasıl olacaktı acaba?ortasaha yok

Marcao ve Luyindama transferleri yazın için beni ümitlendiriyor. Bunların ayarında bir azman orta saha alınabilir.

Scouting ne kadar mühim bir olay gerçekten.

Bir de büyük para yatırdığımız santrafor işine bak.

Çünkü transfer komitesi başka adam bilmiyordu Alan ve Diagne dışında.

Tetteh'i alamayınca tek seçenek yine Kasımpaşa kaldı.

Ortasahaları da umarım aynı yöntmle alırız yazın.

Abdürrahim'in uzak olduğu herşeyde hayır vardır.

Luyi gibi stoperler 4 büyük ülke takımlarından birinde olsa en az 20 milyon eder kıymetini bilin izlemesi bile zevkli 1 stoper Semih, Ahmet , Maicon ,Serdar ,Dany , Ched ne kazma stoperler gördük biz.

hakkını verelim marcao ve luyindama tam 12 den vurulmus transferler yazında orta sahaya iyi oyuncular bulmak zorundayız

Bu adam hava toplarında önlem alınamaz. Gerçekten kullandığımız duran topları Luyindama ile buluşturabilirsek çok yüksek ihtimal ile gol olur rakiplerin Luyindama 'nın bu fiziği + zıplama yeteneğine önlem alması imkansız

Bu adam hava toplarında önlem alınamaz. Gerçekten kullandığımız duran topları Luyindama ile buluşturabilirsek çok yüksek ihtimal ile gol olur rakiplerin Luyindama 'nın bu fiziği + zıplama yeteneğine önlem alması imkansız

Sonunda biz de duran top takimi olacagiz yillar sonra be

Geri
Üst Alt