- 22 Ocak 2010
- 53.123
- 34.249
- 3.073
sadece melo yetmiyor işte. kanat oyuncularında orta sahanda destek atması lazımBoyle 2 sağlam stoperi varsa önüne 1 adet Melo koyacan Avrupa'da biseyler yapmak istiyorsan yoksa Avrupa sadece fantazi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece melo yetmiyor işte. kanat oyuncularında orta sahanda destek atması lazımBoyle 2 sağlam stoperi varsa önüne 1 adet Melo koyacan Avrupa'da biseyler yapmak istiyorsan yoksa Avrupa sadece fantazi olur.
Benim dediğim sadece savunma içindi yani savunmayi oturtmak istersen 2 sağlam.stoper yetmez önlerinde tekniği yüksek Melo tarzı bir adam olacakki hem savunmayı hem ofansi rahatlatsin ne donk ne mevcut fernando ile avrupada bişey olamazsadece melo yetmiyor işte. kanat oyuncularında orta sahanda destek atması lazım
benfica macında nasıl olacaktı acaba?ortasaha yokStoperler hem havadan iyi, hem yerden ağır kalmıyorlar hem de topla çıkabiliyorlar. Gerçekten tam 12'den vurduk stoper konusunda, bu ikili sayesinde bence çok rahat hücum ediyoruz. Trabzon ve bugünkü maçta oyun farkını yaratan bana göre stoperler çünkü dönüşleri hızlı toplayabiliyorlar. Tabi Benfica maçında olmadı, orası ayrı bir seviye.
eskiden PES'te r.carlosu forvete koymak gibi bişey bu. nereye koysan oynar dersin luyindama içinBi ara Zidane vari dribling yapti Orta Saha da, 3-4 rakip oyunca karşın topu kaybetmeden.. İslandım. Ne Diagne ne Kostas onu yapabilir idi.
Marcao ve Luyindama transferleri yazın için beni ümitlendiriyor. Bunların ayarında bir azman orta saha alınabilir.
zaten kartlıkta bir pozisyonda değil....Tirsmistim ama kaliteli bir agabeyimizmis.Yalniz fark acilmisken o karta gerek yoktu be aga.
Bu adam hava toplarında önlem alınamaz. Gerçekten kullandığımız duran topları Luyindama ile buluşturabilirsek çok yüksek ihtimal ile gol olur rakiplerin Luyindama 'nın bu fiziği + zıplama yeteneğine önlem alması imkansız
ama şu topları 1 1.5 metre yükseklikte ön direğe doğru kesme manyaklığından vazgeçmeliyizSonunda biz de duran top takimi olacagiz yillar sonra be
ama şu topları 1 1.5 metre yükseklikte ön direğe doğru kesme manyaklığından vazgeçmeliyiz
Luyindama 191
R.H. Donk 192
Diagne 193