Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.975
- 16.572
- 2.648
Form tutmaya başladı Bossss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezalı olduğu 1 maç, marcaonun performansını görmek isterim.Sari yeseydi keske ceza sinirinda. Sivas deplasmanini kacirmaz ins
Mesela rakip duran top kullanırken savunmanın merkezine Luyindama'yı koyuyoruz o karşılasın gelen topu diye diğer oyuncular da onun etrafında pozisyon alıyor ki Luyindama'nın yakınından bucağından geçen bir hava topuna rakibin vurması kolay değiladamın hayvani bir hava topu ve fizik gücü var ama rakip sahadaki kornerlerde bu gücünü kullanamıyoruz. sanırım geldiğinden beri 1 yada 2 golü var.
şu denli bir hava topu üstünlüğü olan adamın bu ligde her sezon en az 4-5 gol atmalı. sırf bu adam üzerinde korner taktik çalışması yapılmalı.
Nasıl kulanacaksın ki istinasız her duran topu ön direğe kullanıyor bizimkiler. Hoca bu konuda çok kötü, duran topların yıllardır hiç çalışılmadığı o kadar belli ki.adamın hayvani bir hava topu ve fizik gücü var ama rakip sahadaki kornerlerde bu gücünü kullanamıyoruz. sanırım geldiğinden beri 1 yada 2 golü var.
şu denli bir hava topu üstünlüğü olan adamın bu ligde her sezon en az 4-5 gol atmalı. sırf bu adam üzerinde korner taktik çalışması yapılmalı.
Ben şeyi çok merak ediyorum hücumda da Luyindama'ya benzer hayvani fizik gücü atletizmi ve kusursuza yakın hava topu hakimiyeti olan bir merkez forvetimiz olsa ne gibi olurdu
Tıpkı Luyindama gibi koşulsuz şartsız rakip defans oyuncularına her koşulda üstünlük kurabilecek bir forvet, Marega/Lukaku/Cordoba gillerden bir forvetimiz olsa
İlla gidip L. de Jong / S.Haller veya Weghorst gibi kule getirelim demiyorum da dediğim gibi fizik gücü ve atletizmi ile fark yaratan hava toplarında ezici bir üstünlüğü olan forvetimiz olsa gerçekten STSL standartlarında çok farklı olurdu içeri attığımız her top tehlike yaratırŞu takıma senelerdir pivot forvet alınmadı yav.Çok garip.