# Christian Luyindama

Kral mactan sonra bugun hocamizin istedigi sekilde daha farkli sekilde oynadim demis

Son düzenleme:
adamın hayvani bir hava topu ve fizik gücü var ama rakip sahadaki kornerlerde bu gücünü kullanamıyoruz. sanırım geldiğinden beri 1 yada 2 golü var.

şu denli bir hava topu üstünlüğü olan adamın bu ligde her sezon en az 4-5 gol atmalı. sırf bu adam üzerinde korner taktik çalışması yapılmalı.

Ne olursa olsun benim gözümde maçın adamı Luyindama ezci bir üstünlüğü var rakip oyuncuların karşısında bu ligde de böyleydi şampiyonlar liginde de böyle oldu

Luyinama 'nın yanından atıp koşamazsın, kralı gelse Luyindama ile 10-15 hava topuna çıksın 1 tane kazanır ya kazanamaz yine Luyindama'nın karşısında topu saklayabilmek vucudunu kullanabilmek imkansıza yakın adamınki bacak değil kürek gibi yine aynı şekilde inanılmaz bir fizik gücü var ikili mücadelelerde Luyindama'ya üstünlük kurabilecek ligde herhangi bir oyuncu var mıdır ? ben görmedim henüz

Ne diyebilirim ki insan azmanı resmen emeğine mücadelene sağlık #BOSS onun sahada olması muazzam bir güç

adamın hayvani bir hava topu ve fizik gücü var ama rakip sahadaki kornerlerde bu gücünü kullanamıyoruz. sanırım geldiğinden beri 1 yada 2 golü var.

şu denli bir hava topu üstünlüğü olan adamın bu ligde her sezon en az 4-5 gol atmalı. sırf bu adam üzerinde korner taktik çalışması yapılmalı.
Mesela rakip duran top kullanırken savunmanın merkezine Luyindama'yı koyuyoruz o karşılasın gelen topu diye diğer oyuncular da onun etrafında pozisyon alıyor ki Luyindama'nın yakınından bucağından geçen bir hava topuna rakibin vurması kolay değil

İşin hücum kısmında da şunu başarabilsek keşke, Luyindama'nın kafayı vurabileceği bir yere gönder topu 10 duran topun 9 tanesine vurur kafayı bu kadar eminim rakibin kim olduğu onu kimin savunduğu filan önemli değil

Nasıl kulanacaksın ki istinasız her duran topu ön direğe kullanıyor bizimkiler. Hoca bu konuda çok kötü, duran topların yıllardır hiç çalışılmadığı o kadar belli ki.

Korner falan oldu mu sıfır heyecan oluyor ben de, hatta genelde mutfağa içecek yiyecek falan almaya veya ihtiyaç molası için lavaboya gidiyorum direk.

sent via GSC

Ben şeyi çok merak ediyorum hücumda da Luyindama'ya benzer hayvani fizik gücü atletizmi ve kusursuza yakın hava topu hakimiyeti olan bir merkez forvetimiz olsa ne gibi olurdu

Tıpkı Luyindama gibi koşulsuz şartsız rakip defans oyuncularına her koşulda üstünlük kurabilecek bir forvet, Marega/Lukaku/Cordoba gillerden bir forvetimiz olsa

Ben şeyi çok merak ediyorum hücumda da Luyindama'ya benzer hayvani fizik gücü atletizmi ve kusursuza yakın hava topu hakimiyeti olan bir merkez forvetimiz olsa ne gibi olurdu

Tıpkı Luyindama gibi koşulsuz şartsız rakip defans oyuncularına her koşulda üstünlük kurabilecek bir forvet, Marega/Lukaku/Cordoba gillerden bir forvetimiz olsa

Şu takıma senelerdir pivot forvet alınmadı yav.Çok garip.

Şu takıma senelerdir pivot forvet alınmadı yav.Çok garip.
İlla gidip L. de Jong / S.Haller veya Weghorst gibi kule getirelim demiyorum da dediğim gibi fizik gücü ve atletizmi ile fark yaratan hava toplarında ezici bir üstünlüğü olan forvetimiz olsa gerçekten STSL standartlarında çok farklı olurdu içeri attığımız her top tehlike yaratır

Falcao kariyerinin zirvesinde bile bu dediğim tipte bir oyuncu değildi, Babel'in atletizm ile alakası yok, Diagne 1.93 boyuna rağmen hava topu alamaz ikili mücadele alamaz gerçekten böyle bir forveti izlemeye aç kaldık

Kral hücuma çıkarken de etkisini göstermeye başladı
Her hafta yeni bir skill açılıyor adamda

Geri
Üst Alt