Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bu satilacagina Marcao satilmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle olsa hafta içi kupa maçında da oynamazdı yaw. 11 başladı yanılmıyorsamBir yerde okudum idman'a gec geldi diye.
Kesik yemiş ne kadar doğru bilmiyorum.
Eğer böyle bir olay doğru ise takım'a
Ceza veriyor Fatih Terim.
öyle olsa hafta içi kupa maçında da oynamazdı yaw. 11 başladı yanılmıyorsam
daha önce luyindama-donk ikilisi kaç maçta beraber ikili oynadı? luyindama sakatlanmadan önce luyindama-marcao oluyordu, o yokken de marcao-donk oynuyordu. Ben pek fazla hatırlamıyorum donk-luyindama tandemi
3lü savunma oynarken oynadılar ama ikili oynadıkları varsa bile 2-3 tanedir. Nasıl oynacaklar merak ediyorum. Epey fizikli olacaklar ama marcao'nun eksikliği ne kadar hissedilir göreceğiz
daha önce luyindama-donk ikilisi kaç maçta beraber ikili oynadı? luyindama sakatlanmadan önce luyindama-marcao oluyordu, o yokken de marcao-donk oynuyordu. Ben pek fazla hatırlamıyorum donk-luyindama tandemi
3lü savunma oynarken oynadılar ama ikili oynadıkları varsa bile 2-3 tanedir. Nasıl oynacaklar merak ediyorum. Epey fizikli olacaklar ama marcao'nun eksikliği ne kadar hissedilir göreceğiz
Marcao-Donk'tan iyi olurlar diye tahmin ediyorum. En azından bir stoperimiz savunma yapmayı biliyor olur.
Saracchi&Marcao&Luyindama&Omar dörtlüsünü sakatlık ceza gibi sebepler haricinde bozmak saçmalıktır bugün ligdeki her takımda doğrudan oynar bu adamlardonk'u hiç beğenmiyorum. Marcao sol ayaklı olmasıyla avantaj sağlıyordu. Bu ikili biraz ağır kalabilir. Umarım omar oynar çünkü linnes arkaya çok adam kaçırıyor