# Christian Luyindama

Satildi diye oynatilmiyor diyorsunuz da o zaman lige göre daha önemsiz olan kupa macinda niye oynadi.

Pek mantikli bir yaklasim degil bu bence.

kazanan takım bozulmaz kuralı yüzünden oynamıyordu.

haftaya 11'e döner.

Bir yerde okudum idman'a gec geldi diye.
Kesik yemiş ne kadar doğru bilmiyorum.
Eğer böyle bir olay doğru ise takım'a
Ceza veriyor Fatih Terim.

daha önce luyindama-donk ikilisi kaç maçta beraber ikili oynadı? luyindama sakatlanmadan önce luyindama-marcao oluyordu, o yokken de marcao-donk oynuyordu. Ben pek fazla hatırlamıyorum donk-luyindama tandemi

3lü savunma oynarken oynadılar ama ikili oynadıkları varsa bile 2-3 tanedir. Nasıl oynacaklar merak ediyorum. Epey fizikli olacaklar ama marcao'nun eksikliği ne kadar hissedilir göreceğiz

daha önce luyindama-donk ikilisi kaç maçta beraber ikili oynadı? luyindama sakatlanmadan önce luyindama-marcao oluyordu, o yokken de marcao-donk oynuyordu. Ben pek fazla hatırlamıyorum donk-luyindama tandemi

3lü savunma oynarken oynadılar ama ikili oynadıkları varsa bile 2-3 tanedir. Nasıl oynacaklar merak ediyorum. Epey fizikli olacaklar ama marcao'nun eksikliği ne kadar hissedilir göreceğiz

Bazilarina göre Donk'un ayagi cok iyiymis, o kursun oyunu o zaman ayagina bu kadar güveniyorlarsa.

Marcao-Donk'tan iyi olurlar diye tahmin ediyorum. En azından bir stoperimiz savunma yapmayı biliyor olur.

luyindama çok et tükettiği için galatasaray yönetimi satma kararı almış.

donk'u hiç beğenmiyorum. Marcao sol ayaklı olmasıyla avantaj sağlıyordu. Bu ikili biraz ağır kalabilir. Umarım omar oynar çünkü linnes arkaya çok adam kaçırıyor
Saracchi&Marcao&Luyindama&Omar dörtlüsünü sakatlık ceza gibi sebepler haricinde bozmak saçmalıktır bugün ligdeki her takımda doğrudan oynar bu adamlar

3 kişinin arasında topu tuttu golü de yedirdi. Hızımızı kesti şu saçma sapan hareketleri yapmadan sade oynayamiyor

Geri
Üst Alt