# Christian Luyindama

Sol stoperde hoca neye dayanarak oynatti anlamadim. Donk-Luyindama ikilisi ile oynuyorsan ayagi daha iyi olan stoperi solda oynatirsin.

Karagümrük maçında 2 kötü savunmacıdan yediğimiz santra golünü bu kez de Saracchi-Donk'u yanyana koyup Halil tarafından yemeyelim diye.

Evet bu macta avarellik yaptida iyi oynadigi mac gormedim ne la

Ali kemal titre ve kendine gel renktas

Evet bu macta avarellik yaptida iyi oynadigi mac gormedim ne la

Ali kemal titre ve kendine gel renktas

yaw hava topu disinda Tek bir özelligi yok tam aksinde saatli bomba ne yapacagi belli olmayan bir deli bence ama siz daha iyi bilirsiniz rengolar

Hangi maçi izledin merak ediyorum. Psg disinda iyi oynadigi maç yok çikar göster
PSG disinda iyi maci yok mu yuh be yuh, el insaf be kardesim maclari izleyen biri nasil boyle bir yorum yapabiliyor.

Senin son 10 yilda kac tane Luyindama kalitesinde stoperin oldu da Luyindama’ya salliyorsun? Gecen sezon Luyindama sakatlandiktan sonra Marcao Ahmet Calik-Semih Kaya karisimi bir sey olmustu ondan sonra ligin ikinci yarisinda toparladi kendini. Bir de iyi oynadigi maclari goster diyorsun Ali Kemal dalga mi geciyorsun?

Yok zaten topla cok oynuyor sacmaliyorda hizi iyi 2li mucadele iyi. Buyuk takim topcusu eksilerine ragmen
Hepinizin görüsüne saygim var ama büyük takim stoperlerini saymak isterim Fizik olarak Luyindamaya benzeyen bir karsilastiralim isterseniz:

koulibaly, süle, pique, chiellini, godin, Bonucci, felipe, hatta fonteyi bile sayabilirim bu oyuncularin bulundugu piyasada bu herif için 15-20 milyon konusulmak bilmiyorum mallik demiyim de su taraftar gözlüklerini çikarsak fena olmaz

saygilar

Hepinizin görüsüne saygim var ama büyük takim stoperlerini saymak isterim Fizik olarak Luyindamaya benzeyen bir karsilastiralim isterseniz:

koulibaly, süle, pique, chiellini, godin, Bonucci, felipe, hatta fonteyi bile sayabilirim bu oyuncularin bulundugu piyasada bu herif için 15-20 milyon konusulmak bilmiyorum mallik demiyim de su taraftar gözlüklerini çikarsak fena olmaz

saygilar
Soyledigin adamlar 1. Sinif oyuncu la. Gerci su piqeyi izlesen o da eskisi gibi degil

Herif sağ bek sol bek demeden her kademeye giriyordu önceden. Sakatlık fiziken geriye götürmüş ama laubali hareketlerini sakatlıkla izah edemeyiz.

Pique bizde olsa sülalesine söversin. Sadece Piquye degil.
Zaten Bana sorarsan ki sormana gerek yok Levent Abi zaten forumun yüzde 90i uzman olmus elimizdeki kadrodan 3-5 oyuncu disinda hiç birisini takimda görmek istemiyorum. Liderlige oynuyormusuz filan deniliyor filan ligin kalitesi ortada. Bazen burada kendi oyuncularimizi öyle göklere çikariyoruz ki milyonlar havada uçusuyor. Oysa ki bir Avrupa macina cikiyoruz o göklere çikardigimiz adamlar seviye yükselince gerçek yüzünü göstermeye basliyor. Sonra da ‚OyUnCu sAtAmiYoruZ yaw‘ geçelim Abi. Öyle 15-20 Milyon öyle para yok.

saygilar
Pique, Bonucci, Fonte, Godin su an takimda oynasa iki mac sonra yerden yere vurulur, saydigin stoperler bir zamanlar ust duzey stoperlerdi. Kaldi ki Fonte hic bir zaman buyuk takim stoperi olmadi da neyse.

Luyindama’nin eksikleri var dogrudur ama dunyanin en iyi takimlarinda oynayan stoperlerin bile eksikleri var. Sen daha Umtiti, Lenglet, Holding, Rudiger, Stones, Lindelof’u falan izlememissin demek ki. Bu adamlari izleyen biri Luyindama ve Marcao’yu 1-2 kotu mactan sonra yerin dibine sokmaz.

Zaten Bana sorarsan ki sormana gerek yok Levent Abi zaten forumun yüzde 90i uzman olmus elimizdeki kadrodan 3-5 oyuncu disinda hiç birisini takimda görmek istemiyorum. Liderlige oynuyormusuz filan deniliyor filan ligin kalitesi ortada. Bazen burada kendi oyuncularimizi öyle göklere çikariyoruz ki milyonlar havada uçusuyor. Oysa ki bir Avrupa macina cikiyoruz o göklere çikardigimiz adamlar seviye yükselince gerçek yüzünü göstermeye basliyor. Sonra da ‚OyUnCu sAtAmiYoruZ yaw‘ geçelim Abi. Öyle 15-20 Milyon öyle para yok.
Güzel kardeşim Ali Kemal Luyi uzun bir sakatlıktan döndü. Sol ayağı yok gibi oynuyor. Bu adamı sola koyarsan verimi düşer. Sakatlık sonrası biraz çekinerek oynuyor ama hala ligin en iyi stoperi üstüne tanımam. Marcaoyu o kadar iyi gösteren Luyidir.

Güzel kardeşim Ali Kemal Luyi uzun bir sakatlıktan döndü. Sol ayağı yok gibi oynuyor. Bu adamı sola koyarsan verimi düşer. Sakatlık sonrası biraz çekinerek oynuyor ama hala ligin en iyi stoperi üstüne tanımam. Marcaoyu o kadar iyi gösteren Luyidir.

Umuyorum Abi. Piyasasi düsmeden satabilirsek gercekten çok iyi olur diye düsünüyorum. Maç eksikligi konusunda hak veriyorum sol taraf konusuna da hak veriyorum ama geldigi ilk günden böyle saçma sapan ‚tembel pas‘ ve gereksiz çalimlariyla çileden çikariyor.

O pozisyona sari dedim de kural el veya dirsek yuze gelirse mi kafaya gelirse mi? Sanki kolu yüzüne degil de kafasina gelmis.

Geri
Üst Alt