# Christian Luyindama

arkadaşı kenarda tuta tuta özgüvenini sıfırlamış durumdayız.

konsantre olamıyor, pas atmaya koruyor gibi. ilk yarı sonuna doğru biraz açıldı

Yerli Servet işte. 5 milyon verene şutlanmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadığı son 5 maç efsane işler yapıyor. Gerçekten ekstra çaba sergiliyor. Nereye varmak istemektedir merakla takipteyiz.

sakatlıktan sonra bu adam bitti.

atletizmi gitmiş.

geri geleceğini sanmıyorum.

geriye servet çetin'in kötü zamanlarındaki hali kalmış.

Gole ihtiyacımız varken bu adam son dakikalarda rakibe yardım eder gibi sürekli faül yapıyor.

Ne kadar meraklıymışsınız adamı gömmeye ya gerçi iyi oynadığı zamanda gömmeye meraklı bi güruh vardı.İyi oynamadı eyvallah da bu adama gelene kadar 100 tane topçu var sahada eleştirilcek.

bos mos diyordunuz bundan olsa olsa pos olur bu saatten sonra

Nerde 20-30m e satarız diyenler neredeeee epl takımları havada kapar diyenler malesef bizim bildiğimiz luyindama ölmüş

Topu dürtmediği sürece sıkıntı yok. Şu pası artık tekte vermeli ya da iyi yaptığı üzere uzun vurmalı. Senden Marcao olmaz yiğidim, zorlamanın lüzumu yok. Rakip sahada top süreceğim diye Amilton'u yakalayacak enerjiyi bile kaybediyorsun.

Atak yapamayan Antalya ya karşı luyindama ile başlamak hata.donk marcao olmalıydı hücumda bir kişi fazla oynardık .kendisi fiziken ve mental olarak donktan kötü durumda satilmali acilen adam topla bundan hızlı koştu .
Sürekli faul yaptı pas hatası yaptı kazma gibi durdu maçta

Yavaşlamış, korkaklaşmış. Özellikle bir ara bir hata yaptı son dakikalarda Marcao araya girmese goldü. Gereksiz bir hataydı.

Geri
Üst Alt