- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Son bir kaç haftadır özel çalışıyor belli ki. Maçın sonlarına doğru Etebo'nun yaptığı hata sonra eskiye göre daha hızlı bir şekilde depar atıp kayarak müdahalede bulundu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maç izleyemedin reyzi ha.Diagne'nin gitmesi de bunun icin iyi oldu, o herif ister istemez bunun kafasini bozuyordu bence. Cok beraber takiliyorlardi.
O rakipleri kucaklamayi sever zaten. Biraz kafasi gidip gelmisti , bence Diagne'nin de etkisi vardi biraz da olsa ama tekrar geri donmesine sevindim. Bu takimin asil stoper tandemi Marcao ve Luyindama. Seneye yine Donk'la falan stoper de olmaz.bu maç izleyemedin reyzi ha.
rakipleri kucaklıyordu yine. riskli oyundan uzak basit oynuyordu.
Alanya maçında oynasaydı o gol pozisyonunda Donk'un kendini bıraktığı yerde Luyindama büyük ihtimalle Babacar'ı cebine atıp götürmüştüBoubacar bizim maçtan sonra 3-4 hafta gol atamaz bence , toparlayamaz kendini
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alanya maçında oynasaydı o gol pozisyonunda Donk'un kendini bıraktığı yerde Luyindama büyük ihtimalle Babacar'ı cebine atıp götürmüştü
Mesela Marcao 'nun veya Linnes'in hata yapma lüksü var Luyindan olduğu zaman, çünkü topu karşılama konusunda arkalarında bir Luyindama var ama Donk öyle kimsenin arkasını toparlayabilecek koşup yetişecek mücadele edecek bir adam değil
Eğer sen savunmanı orta saha çizgisine kadar çıkarıp oyunu rakip yarı-alana yıkmaya çalışıyorsan arkada Saracchi gibi Luyindama gibi adamların olmak zorunda bu adamlar ön alanda oynama lüksü sağlıyor bence takımımıza
Davidson gerçekten tuhaf bir adam reis, rakip stoperleri çok rahat yanıltabiliyor mesela Diagne'yi izlerken bu adam rakip stoperlere nasıl üstünlük kurabiliyor diye düşünüyordum çok hızlı değil çok güçlü değil çok inanılmaz bir hava topu hakimiyeti yok top tekniği desen yok ama gol pozisyonunda önü açık kaldığında filan bir şekilde rakip defans oyuncusuna üstünlük kuruyorduBabacara falan top oynatmafi ilk devreki macta yalnız davinson inanılmaz zorlamisti hatta mbappe di Maria dahil bu kadar zorlandığı maç hatirlamiyorum.. donk etliye sütlüye karışmadığı için kupa maçında yedline kaldı ihale umarım hafta sonu donkla çıkmak gibi bir hata yapmayız hem boss hesabını kapatma şansinı yakalar
Davidson gerçekten tuhaf bir adam reis, rakip stoperleri çok rahat yanıltabiliyor mesela Diagne'yi izlerken bu adam rakip stoperlere nasıl üstünlük kurabiliyor diye düşünüyordum çok hızlı değil çok güçlü değil çok inanılmaz bir hava topu hakimiyeti yok top tekniği desen yok ama gol pozisyonunda önü açık kaldığında filan bir şekilde rakip defans oyuncusuna üstünlük kuruyordu
Davidson da öyle bence ne yaptığını çok iyi anlamıyorum ama rakip defans oyuncularını çok rahat yanıltabiliyor vücut çalımlarını da hep yediriyor bilek çalımlarını da hep yediriyor tuhaf bir adam şöyle maç özetlerini filan takip ediyorum Alanya'nın hangi maçı açsam Davidson farkını koymuş ortaya Başakşehir maçı mesela Sivas maçı ne bileyim Ankaragücü maçı hatta en son Hatay maçında da etkili olmuş adam hep
Bence de reis kadro içinde adaletli davranmak lazım Fatih Terim buna pek dikkat etmiyor ama Donk gibi laubali bir adam vurdumduymaz hareketleri ile hata yaptıktan sonra oynamaya devam ederse yarın daha da laubali bir Donk izleyebiliriz nasıl olsa bana bir şey olmuyor diye mesela Feghouli 'nin yerinde oynayabilecek bir Kerem olduğunu o formanın bir ucunu tuttuğunu göstermemiz lazımDavidsonin muadillerine göre en büyük artısı cidden güçlü bir futbolcu olması.. hala ilk maç yaptıkları aklımda luyindamaya karşı fiziksel olarak ezilmeyen nadir topculardandir .. mesela trezeguet de müthiş yetenekliydi ama luyi onu silmisti sahadan aynısını yapamadı davinsona.. Dönemsel formlar da tabi çok önemli luyindama hazır moral bulmuşken mutlaka donk yerine onu tercih etmeliyiz..
Olması gereken oluyor Alanya deplasmanı öncesi karda antrenman yaptı boss.Yerine Donk'un tercih edilmesine gerçekten çok üzülüyorum.
Neyse ama bu adam oynamadan form tutmaz kimse kusura bakmasın.
1 hafta sonra Alanya deplasmanında mutlaka Luyindama 11 başlamalı.
Davinson ve Babacar ile mücadele edip onlara üstünlük kurabilecek ligdeki tek stoper Luyindama.