# Christian Luyindama

Böyle güçlü stoper görmedim yav muhteşem

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
soccer-manchester-united-legends-v-bayern-munich-legends-old-trafford-4-310x415.jpg

sisirme top oynamicaksak maalesef kadro luyindamanin oynmasini kaldirmaz. 3 luye donmezsek tabii

Kadroda Luyindama varsa donk oynamaz.Donk'un oynaması bu adama hakaret.Stoperin birinci görevi savunma yapmak.Luyindama bu işi %95 yapıyorsa donk %40 anca yapıyordur.Oyuna topuda marcao soksun bi zahmet.İnanılmaz güçlü bir oyuncuyu oynatmayarak paslandırıyoruz adamı.Moral olarak da etkiliyor oyuncuyu.Luyindama'nın tekniği zayıf bariz.Bu adama yapılacak en büyük ihanet topu oyuna sok pasla demek.

Boss sözleşme uzatılmali ayrıca bu da unutulmasın şu sözleşme işinin son ana bırakılması çok riskli bi durum

Luyindama'nın karısı bugün barca karşısında show yaptı

Hoca umarım yaptığı hatayı anlamıştır

Erzurum'un golündeki deparı iyimiş yav, o boyla acayip hızlıymış hiç dikkatimi çekmemişti bu goldeki çabası.

boyuna göre gayet hızlıydı. van dijk'ten bile hızlı bence

sakatlık yedi bitirdi adamı. ama ben arka arkaya oynatılırsa düzeleceğini düşünüyorum

ama sakatlık tam iyileşmediyse zor gibi. ben bisikletten düşmüştüm ameliyat vs geçirmedim ama dizim eskisi gibi değil. kaç tane doktora gittim dizim kazadan önceki gibi değil dedim ama çözüm olmadı malesef

boyuna göre gayet hızlıydı. van dijk'ten bile hızlı bence

sakatlık yedi bitirdi adamı. ama ben arka arkaya oynatılırsa düzeleceğini düşünüyorum

ama sakatlık tam iyileşmediyse zor gibi. ben bisikletten düşmüştüm ameliyat vs geçirmedim ama dizim eskisi gibi değil. kaç tane doktora gittim dizim kazadan önceki gibi değil dedim ama çözüm olmadı malesef
Aynı sezon Güray sağından atıp solundan geçmişti ama final maçında, konsantrasyonla da alakalı biraz.

Hızını kazanır da özgüven kaybı var bariz.

Geri
Üst Alt