# Christian Luyindama

ft: sana niye patron diyorlar
boss: ben sahanın patronuyum
ft: git donk'u çağır bana sana kimin patron olduğunu anlatsın, babel de yanındadır ona da söyle gelsin

ft: sana niye patron diyorlar
boss: ben sahanın patronuyum
ft: git donk'u çağır bana sana kimin patron olduğunu anlatsın, babel de yanındadır ona da söyle gelsin

giphy.gif

Bu takımın vazgeçilmezlerinden biridir
Oynamalıdır

Futbol bilmeyen herhangi birini yoldan cevirip iki mac izletsen, once tahtaya yazacagi isim sen olurdun. Malesef saha kenarinda bir teknik adam dahi yok.

İlk yarı Donk'u karısı yapıp iki de çocuk yapan Yatabare, ikinci yarı Luyindama girince cinsiyet değiştirip Luyindama'nın ev işlerini yapmaya başladı.

Haftalardır bas bas bağırıyoruz Luyindama diye nefesimiz tükendi, al sana Donk iki tane yedirdi çıkaramadın.

Sene sonu ayrılığı kafasına koyup sahaya çıktığında kendini sakınsa bile laf edemem Luyindama'ya Fatih Terim pis bir inadı yüzünden yedi resmen adamı ama Fatih Terim'in göstermesi gereken profesyonelliği Luyindama gösteriyor çıkıyor çatır çatır oynuyor

Haftaya Donk'u iyileşirse Fatih Terim bu maçtaki iyi performansını cezalandırır Luyindama'nın

oynamalı

donk iyi olsa neyse ama adam bitti artık. hareket edemiyor.

luyindama ilk 11'e yazılacak ilk adamlardan biri.

Geriden oyun kuran Donk inadı yüzünden oynatılmayan gerçek stoper. Hayır Donk'un kurduğu oyunda yok en çok o canımı sıkıyor. Luyindama ile başlasak 3 puanı almıştık.

İyi oynarken neden kesik yedi ki?Aklım almıyor.
Reis bizim takımda en son ne zaman sahada oynanan futbola göre bir karar verildi ki ?

Maça yedek klübesinde başlaması gereken Onyekuru ve Gedson 79 dakika sahada kaldı Babel maçı ağırlık koyup iyi oynamaya başladığı anda kesik yedi hemen hayatta oynatmadığı şans vermediği Halil'i kurtarıcı olarak oyuna alıyor Donk ve Linnes ikilisi resmen Sivas'a 2 tane gol yediye etti üstüne üstlük sakat haliyle ikinci yarıya başlattı Fatih Terim Donk'u sakatlanmasa Luyindama girmeyecekti Linnes sahada kalmaya ve baltalamaya devam etti

Fatih Terim'in yaptıkları tamamen isim üzerinden ilerliyor Emre Kılınç gol kaçırır kesik yer Luyindama 1 kere hata yapar kesik yer ama Donk'lar Onyekuru'lar at koşturuyor sahanın içinde hiçbir yaptırımı olmuyor

pas oyununa yatkın dğl oynamama sebebi bu.

Donk daha uygun oynadığımız sisteme.

Macin sonunda indirdigi topla Kerem’i pozisyona soktu ama atamadi.

Geri
Üst Alt