Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
O topçulara edilecek tek bi laf var şey bulmuşlar kıllısını arıyorlar bi deArtı olarak PRİME bir Luyindama'nın ayağı düzgün olanı Van Dijk zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O topçulara edilecek tek bi laf var şey bulmuşlar kıllısını arıyorlar bi deArtı olarak PRİME bir Luyindama'nın ayağı düzgün olanı Van Dijk zaten.
Biz havanda su dövüyoruz burada.Hoca hala donk'u 11 oyuncusu olarak görüyor.Geçmiş olsun önümüzdeki sezon için plan yapmaya başlayabiliriz.
Biz havanda su dövüyoruz burada.Hoca hala donk'u 11 oyuncusu olarak görüyor.Geçmiş olsun önümüzdeki sezon için plan yapmaya başlayabiliriz.
Taylan es vermeden oynadı.Dinlendirdik.Etebo da iyi oynadı.Taylan sonradan girdi dedi.Tercihen oynatmış sanırım.Gerçi pubis iddiası doğruysada dinlendirmek lazım oyuncuyu ağrılarının geçmesi için.Bizim basın toplantılarını takip eden varmı
soru cevap kısmında ne soruluyo merak ettim
taylanın pubis durumu doğrumu
Yedlin niye kesik yedi
Luyindama antrenmana geç geliyo diyemi yaptırım uyguluyosunuz
kadroya giremeyen akbabayla sözleşme uzatmayı düşünüyomusunuz
kadroyu değiştirmek istediğinizi söylediniz muslera,yedlin,luyindama,marcao,saracci,onyekuru,gedson,mohamed sizin beğendiğiniz ve aldırdığınız as oyuncular kalan 3 oyuncuyu aldığınızda bambaşka ve iyi bir gs izleyecekmiyiz
ali yavuzu niye oynayamayacağı bi takıma kiraladınız
sorsanıza şunları
Pubismi? Taylan ogulcan ceza aliyor suan Kahveci olayi için.Taylan es vermeden oynadı.Dinlendirdik.Etebo da iyi oynadı.Taylan sonradan girdi dedi.Tercihen oynatmış sanırım.Gerçi pubis iddiası doğruysada dinlendirmek lazım oyuncuyu ağrılarının geçmesi için.
Reis piskopat olması lazım bir insanın gol sevincinden sonra kahve içme hareketi yaptılar diye oynatmıyorsa.Pubismi? Taylan ogulcan ceza aliyor suan Kahveci olayi için.
Pubi olsa Alanya 2ci yari filan almazdi oyna.
Luyi Yedlinin yerine donk linnesi oynatmak piskopatlik degilmi?Reis piskopat olması lazım bir insanın gol sevincinden sonra kahve içme hareketi yaptılar diye oynatmıyorsa.
Bilemiyorum inşallah öyle değildir demek istiyorum.Haftaya anlarız kayseri maçında oğulcan kadroda olmazsa bende farklı düşünmeye başlarım artık.Taylan ve oğulcan konusunda.Luyi Yedlinin yerine donk linnesi oynatmak piskopatlik degilmi?
DoublelikeDonk 5 hava topuna cikip 1 hava topu kazanmis. Luyindama 7 hava topuna cikip 6 hava topu kazanmis. Donk sahada savunma haric her sey yapiyor.
Hay onlarin pas trafigine. Duyanda gercekten pas trafigimiz var zannedecek.Ugur Karakullukcu’ya gore takimdan 3 kisi Luyindama pas trafigini bozuyor demis.
Oha. Uğur u sevmem ama futbolcular ile istihbaratı çok ileridir. Sallamaz. Şok oldum. Fatih hocanin saçmalığına bak. Onlara mi uymuşUgur Karakullukcu’ya gore takimdan 3 kisi Luyindama pas trafigini bozuyor demis.