# Christian Luyindama

Biz havanda su dövüyoruz burada.Hoca hala donk'u 11 oyuncusu olarak görüyor.Geçmiş olsun önümüzdeki sezon için plan yapmaya başlayabiliriz.

4 sezondur Fatih Terim'in geçirdiği değişikliği az buçuk tanıdıysam sene sonunda takımda kalırsa Arda ve Donk ile sözleşme uzatır hatta maaş konusunda anlaşılırsa Emre Akbaba ve Belhanda ikilisi de takımda kalır seneye de Donk'u Arda'yı izlemeye sövmeye devam ederiz

Takımda kalırsa dedim çünkü geçen seneki gibi bu yıl da olduğu gibi ayağımız takıldığı anda kendimizi 5. 6. bulmamız işten bile değil

Ryan Donk ilk yarıda girdiği 5 hava topu mücadelesinin 1'ini kazanırken. Luyindama girdiği 7 hava topu mücadelesinin 6'sını kazandı

Ev8jtJ5XcAQurnz.webp

4 sezondur Fatih Terim'in geçirdiği değişikliği az buçuk tanıdıysam sene sonunda takımda kalırsa Arda ve Donk ile sözleşme uzatır hatta maaş konusunda anlaşılırsa Emre Akbaba ve Belhanda ikilisi de takımda kalır seneye de Donk'u Arda'yı izlemeye sövmeye devam ederiz

Takımda kalırsa dedim çünkü geçen seneki gibi bu yıl da olduğu gibi ayağımız takıldığı anda kendimizi 5. 6. bulmamız işten bile değil
Hoca sezon sonu gidecek gibi duruyor.

Vakti geldi artık, 4 sezondur olmayan şeyleri bundan sonra olacakmış gibi beklemeye gerek yok. Fatih Terim son dönemde bambaşka birisine dönüştü belki yaşlandığı için belki vazgeçtiği için bilemem
Hocanın son iki sezondur heyecanını kaybettiğini düşünüyorum.

Artık banko oynasın anlaşıldı Donk ile olmayacak.

Donk Marcao ile beraber iyi hava yakaladigi icin hoca dogal olarak bu ikiliyi bozmak istemedi ama Kasimpasa, Alanya ve Erzurum maclarinda iyi oynayan Luyindama Ankaragucu ve Sivas maclarinda kesilmemeliydi.

Donk Marcao ile beraber iyi hava yakaladigi icin hoca dogal olarak bu ikiliyi bozmak istemedi ama Kasimpasa, Alanya ve Erzurum maclarinda iyi oynayan Luyindama Ankaragucu ve Sivas maclarinda kesilmemeliydi.

Hoca o maçlarda Etobo’nun iyi oynadığını düşünmüş işte. Luyindama’yı beğenmemisi doğal.

Hoca o maçlarda Etobo’nun iyi oynadığını düşünmüş işte. Luyindama’yı beğenmemisi doğal.
Etebo bu maclarda kotu oynamadi ki zaten. Biz Ankaragucu macinda buldugumuz pozisyonlari degerlendirseydik ve dogru savunma yapsaydik maci rahat kazanacaktik. Dun yine kotu savunma yapan bir defans ve pozisyonlari harcayan bir Onyekuru vardi.

bunun konustugu dilde "adam kayirmanin" veya "evlatciligin" anlami nedir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şampiyonluk eğer Donk-Luyindama tercihi ile kaçıyorsa bırakın kaçsın. Bizim Luyindama'ya ihtiyacımız var, oynatmak zorundayız.

Şampiyon olunca 25 milyon euro para giriyor kasaya ama Luyindama'yı 15 milyon euro'ya satabiliriz eğer oynatırsak. Genç ve potansiyeli yüksek bir oyuncu. Bence EPL'de oynayan 7-8 takım hariç hepsinde banko oynar. CL'de bunu ispatladı.

Buna kaldık yine Donk'un yokluğunda. Yine iki hafta ortalama üstü oynayıp "Mbappe'yi savundu len"cileri ıslatır, sonra da gider Konya ve Beşiktaş deplasmanlarında olduğu gibi iki üç tane üç puan hediye eder rakiplere. Açık olarak söylüyorum ki kesinlikle güven vermiyor bana. Gerçi Marcao da pek güven vermiyor. Ne halt yiyeceğiz bilmiyorum. Hayır Donk bana daha fazla güven veriyor diyorum ama o da savruk aslında. Yani Donk'a Luyindama'dan daha fazla güveniyor olmam onun da iyi olduğu anlamına gelmiyor. Stoperlerimizin tabanı ve tavanı bu kadar açık olmamalı ya.

Buna kaldık yine Donk'un yokluğunda. Yine iki hafta ortalama üstü oynayıp "Mbappe'yi savundu len"cileri ıslatır, sonra da gider Konya ve Beşiktaş deplasmanlarında olduğu gibi iki üç tane üç puan hediye eder rakiplere. Açık olarak söylüyorum ki kesinlikle güven vermiyor bana. Gerçi Marcao da pek güven vermiyor. Ne halt yiyeceğiz bilmiyorum. Hayır Donk bana daha fazla güven veriyor diyorum ama o da savruk aslında. Yani Donk'a Luyindama'dan daha fazla güveniyor olmam onun da iyi olduğu anlamına gelmiyor. Stoperlerimizin tabanı ve tavanı bu kadar açık olmamalı ya.

Donk sana daha güven veriyorsa sıkıntı Luyindama ve Marcao’da değil sende maalesef.

Donk defansta saatli bombadır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demek Uğur K. Luyindama pas trafiğini bozuyor demiş , o futbol cahilinin karşısındaymışız yine doğru taraftayız. Belhanda'yı yalasın o sivri zekalı.
Uğur demedi onu.Takımdaki üç tane oyuncu luyindamanın pas trafiğini bozduğundan dolayı şikayetçi imiş.Uğur bu bilgiyi verdi sadece.

Uğur demedi onu.Takımdaki üç tane oyuncu luyindamanın pas trafiğini bozduğundan dolayı şikayetçi imiş.Uğur bu bilgiyi verdi sadece.
Bunu söyleyen futbol cahili Uğur değil de bayağı profesyonel Galatasaray topçusuysa olay çok daha üst düzey bir gerizekalılık içeriyor.

Donk'u Luyindama'nin onunde goren adama 4 yildir maas veriyo bu kulup. Adam gibi bir yonetim olsa coktan kovulmustu. Neyse bu gidisle taraftar kovar cok gecmez. Maclarin seyircisiz olduguna dua etsin.

Geri
Üst Alt