# Christian Luyindama

Marcao bunun gotunu topluyor diye konusuyorduk. Durum tam tersiymiş.
Bu sezon en cok yanildigim konu bu oldu.

O nasıl iş öyle ya.

He tamam Donk oynasın anamızı ağlatsın ama güzel pas yapsın tamam mı. Derdinizi seveyim ya.

Bizim basın toplantılarını takip eden varmı

soru cevap kısmında ne soruluyo merak ettim

taylanın pubis durumu doğrumu

Yedlin niye kesik yedi

Luyindama antrenmana geç geliyo diyemi yaptırım uyguluyosunuz

kadroya giremeyen akbabayla sözleşme uzatmayı düşünüyomusunuz

kadroyu değiştirmek istediğinizi söylediniz muslera,yedlin,luyindama,marcao,saracci,onyekuru,gedson,mohamed sizin beğendiğiniz ve aldırdığınız as oyuncular kalan 3 oyuncuyu aldığınızda bambaşka ve iyi bir gs izleyecekmiyiz

ali yavuzu niye oynayamayacağı bi takıma kiraladınız

sorsanıza şunları

Biz havanda su dövüyoruz burada.Hoca hala donk'u 11 oyuncusu olarak görüyor.Geçmiş olsun önümüzdeki sezon için plan yapmaya başlayabiliriz.

Hoca da anlamsız bir inat furyası başladı. Sanırım artık tamamen yaşlılık belirtşleri veriyor.

Bizim basın toplantılarını takip eden varmı

soru cevap kısmında ne soruluyo merak ettim

taylanın pubis durumu doğrumu

Yedlin niye kesik yedi

Luyindama antrenmana geç geliyo diyemi yaptırım uyguluyosunuz

kadroya giremeyen akbabayla sözleşme uzatmayı düşünüyomusunuz

kadroyu değiştirmek istediğinizi söylediniz muslera,yedlin,luyindama,marcao,saracci,onyekuru,gedson,mohamed sizin beğendiğiniz ve aldırdığınız as oyuncular kalan 3 oyuncuyu aldığınızda bambaşka ve iyi bir gs izleyecekmiyiz

ali yavuzu niye oynayamayacağı bi takıma kiraladınız

sorsanıza şunları
Taylan es vermeden oynadı.Dinlendirdik.Etebo da iyi oynadı.Taylan sonradan girdi dedi.Tercihen oynatmış sanırım.Gerçi pubis iddiası doğruysada dinlendirmek lazım oyuncuyu ağrılarının geçmesi için.

Taylan es vermeden oynadı.Dinlendirdik.Etebo da iyi oynadı.Taylan sonradan girdi dedi.Tercihen oynatmış sanırım.Gerçi pubis iddiası doğruysada dinlendirmek lazım oyuncuyu ağrılarının geçmesi için.
Pubismi? Taylan ogulcan ceza aliyor suan Kahveci olayi için.
Pubi olsa Alanya 2ci yari filan almazdi oyna.

Hatali tercihlerden ve anlamsiz isrardan zerre ders cikarmamis hala. Bosuna ugrasmaya puan hesaplamaya vs gerek yok. Sezon bitti onumuze bakalim modunu aciyorum.

Geri
Üst Alt