# Christian Luyindama

Pas oyununa dahil olmayı deneme yeter valla boss zaten kalanın için laf söyletyen yok

Adamı bir oynatıp 5 maç oynatmayıp 1 oynatıp tekrar 5 maç oynatmazsan dengesi kaçar tabi.Bir de mimlendi artık rakip oyuncularda üzerine oynuyor.Kendine güvenli oynaması lazım eskisi gibi.

hava topları rakibi karşılama falan tamam da patlamaya hazır bomba ya. mümkünse uzun top da atma be adam sen. ayağının ayarının bu kadar bozuk olan stoper hatırlamıyorum.

Fatih Terim: "Değişikliklerden sonra tehlike yaşamadık. Biz baktık ki, tehlike yaşamıyoruz kendimize tehlike yaşatıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın huyu var, o da değişecek inşallah."
...

Daha önce de yazmışımdır. Hocanın kendisine özel, dan dun vurma serbestisi vermesi lazım. Topa göre pozisyon alışı ve ilk kontrolü iyi değil. Önde 2-3 kişi bastığında hata yapmaya müsait oluyor. Sıkışırsan vur ileri. 2. 3. bölgede karşı presle bir şeyler yapmaya çalışırız gerekirse.

fm 20 vardı bende zaten bir tek editör yoktu onuda parayı kıyıp aldım.

luyindamanin pasını da 5 yaptım simdi fmyi daha gerçekçi oynuyorum

donk'tan öğreneci tek şey fazla zora düşünce geri pası düşünmek olabilir. her topu olumlu başlatmaya çalışıyor ama her seferinde de onu yapacak durumu olmuyor. ya kısa pası göremediği için driplingle çıkarken saçmalıyor ya da kısa pası geçirmeye çalışırken. zaten muazzam bir diogonal pas becerisi var, çok zorda kalınca ondan sapmasa bu kadar absürd sahneler de ortaya çıkmaz.

Pasları eskiden bu kadar kötü değildi. Oyun sıkışınca topla çıkışlarda yapabiliyordu. Şimdi hiç pas veremiyor ve topu ayağına alınca çevre kontrolü yapamıyor top Luyindama'ya gelince oyun alanı müthiş daralıyor.

kafası çogu zaman başka yerde ve pas hataları yapiyor.

acilen işin uzmanları tarafindan uyarılması gerekiyor

Biraz özgüveni kırılmış gibi takımın azıcık kendisine destek olması lazım.

Bir de Yedlin'e attığı ve dışarı çıkan pasta hoca çok abartı tepki verdi. Gerek yok yani ona da, insanın ayağı titrer, inadına hata yapar öyle tepki verirsen.
O da pas miydi keramettin ya. Bunlar hafta boyunca top ile çalışmıyor mu yahu. Gs da oynayan her oyuncunun mevki farketmezsizin 40mt topu rahatlıkla atabilmesi lazım. Bu ufacık hatalar güzel oyunu etkiliyor işte. Bunları atamayan oyuncu bi sonrakine güvensiz hissettiğinde ileri oynamaya korktuğu gibi kısa paslar yaparak rakibin ekmeğine yağ sürüyor.

GSC Mobile App

2 maç var 3 maç yok her hatasında kenardan tepki alıyor bu adamın konsantrasyon sorunu yaşaması anormal değil herkes donk gibi görev aldığında standart oyununu oynayamayabilir..
Luyindama da salak değil görüyor donkun marcaonun halini ben niye kenardayim diyor.. Zaten oyun tarzı riskliydi sakatlık sonrası fiziksel olarak da iyi olmayınca daha bir göze batıyor.. Bunu düzeltmesi gereken hoca bu adamın ayarlarıyla fazla oynadı

Takıma adapte olmalı
Yeteneğinden zerre şüphem yok. Kafasında soru işaretleri var
Hoca da oynatmalı yani. Donk nedir

Geri
Üst Alt