# Christian Luyindama

5+ teklif alabilirsek bence satılmalı, bir yerde yabancı/yerli dönüşümü yapmamız lazım bir de maalesef dikiş tutmuyor.

Oyuncular havadan tek pas yapıyor mesela, Luyindama ayak uyduramıyor, bu tip konularda takımda en geride kalan oyuncu olduğu için de muhtemelen dalga konusu oluyor çokça. Basında da bu durumdan söz edilmişti başta ciddiye almadım ama bir kaç idman görüntüsünde dikkatimi çekti bu durum. Müthiş hızı ve fiziğiyle ligin açık ara en iyi kesicisiydi iyiken ama bu top kullanma olayında artık yaftayı yapıştırdılar, buradaki özgüvensizliği en azından burada kırabilmesi bence artık mümkün değil.

Bir de malum çapraz bağ sakatlığı sonrası fizik kalite de düşüyor.
Gs appdeki videoyu izledim bildigin dalga geçiyorlar herifle hoca da dahil.

Hocanin luyiyi sevmedigi/istemedigi cok acik. Alparslanin yedegi olur takimda kalirsa

Gs appdeki videoyu izledim bildigin dalga geçiyorlar herifle hoca da dahil.

Hocanin luyiyi sevmedigi/istemedigi cok acik. Alparslanin yedegi olur takimda kalirsa

Hoca'nın sevmeme beğenmeme gibi bir lüksü yok. 8M € bonservisi hoca verdirdi sonuçta bu adama..

Yonetim 8 milyon euro istiyormus deniyor.

Ya satin ya da sozlesme yapin. Buyuk zarar edecegiz sonra bir kulube belese gidip show yapacak. Iyice sinirimiz bozulacak.

Erken konuşmak istemiyorum ama kendine gelmiş sanki biraz iyi 6+ bir teklif yoksa satılmamasından yanayım

Ön alana duzgun bi orta saha hattı kursak secde eder önünde burada elestirenler.

ben bu sene daha iyi olacağına eminim. Sakatlık izlerini atmış bir luyindama bu ligin en güçlü ve atlet stoperidir.

çöp yapılacak, 2-3'e bakmadan gönderin denecek oyuncu hiç değil zaten
hocam iyi diyorsunda afrikalı oyuncuların mental sorunlarını aşması çok ciddi bir problem.

çok azı o eşiği geçebiliyor.

hocam iyi diyorsunda afrikalı oyuncuların mental sorunlarını aşması çok ciddi bir problem.

çok azı o eşiği geçebiliyor.

bu adamın zaten belli sorunları olmasa böyle üstün fizik gücüyle çok rahat plde oynardı.

bence bu lig için oldukça yeterli ama kontrat yenilecekse bile max 30 yaşına kadar olan bir sözleşme yapılsın

kendisi oyun bilgisi ile değil fiziğiyle oynuyor. Fizik gücü azalınca bu adamda düşüş başlayacak, çok belli

Geri
Üst Alt