# Christian Luyindama

Dikkatlice izleyin,o na verilen pasların 80% den fazlasını Muslera’ya oynuyor

Sakatlıktan dönen bi adam nasıl hazırlanmamalı konusuna örnektir bu herif.

Her mudahalede kenara bakıyor. Sıfır ozguven

Adamin her pas hatasinda deli gibi bagirip cagirirsan adam her defasinda kenara bakar tabi.

Hayvan gibi herif süzüldü iyice kedi gibi oldu yav.

Emre Akbaba' nın sayısız top kaybı yapıp takımı adeta iğdiş ettiği maçlarda bile Hocanın böylesine ölçüsüzce bağırıp çağırdığını görmedim mesela...

Hiç talibi çıkmıyorsa sözleşmesi 1-2 yıl uzatılsın diye düşünüyordum ama Hocanın bu rencide edici davranışları, futbolcunun oyununa, yüzüne ve vücut diline yansıyan ürkekliğini görünce daha da karamsar oldum...

Eğer 4-5 bekleniyor da 1-2 lik teklifler kabul edilmiyorsa, orta yol bulunup gönderilmesi gerek kendisi, gerekse de kulüp için en doğrusu olur...

Van Dijk'in, 3 yıldır topa Milli Takım dışında değmeyen Jovetic karşısında düştüğü durumu görünce iyice emin oldum.

Bu çapraz bağ sakatlığı çok büyük bir lanet. Hele hele atlet yapılı ve cüsseli oyuncularda çok daha fena tahribat yapıyor.

Sakatlık sonrası dönüş süreci çok önemli fakat gerek hocanın kenarda verdiği abartılı tepkiler gerek sağlık heyetinin ameliyat ettik işte sakatlık geçti gibi takılmasından dolayı adamın hem özgüveni gitti hem atletik yapısına rağmen hareket kabiliyeti çok çok geriye gitti.

Buna 8 milyon euro verdiren scouting bölümünün işine son verilmeli.

Luyindama'ya şu maç sallayan kriket sporuna yönelebilir.

Takımın en iyi ismiydi. 2-3 tane pas hatası yaptı diye saçma sapan eleştirmenin anlamı yok. %100 pas isabetliyle oynaması mümkün mü?

Adam bir kere sağından attı solunda geçti onu da yakalayıp söktü aldı.

Kafalar mı almıyor anlamıyorum bu fiziksel bir durum.Kısa boylu adam nasıl 1.90 adamdan kafa topu alamıyorsa , Luyindama fiziğinde bir adam da rakiple öyle yakalandığında geçilebilir yani. Sonra daha hızlı dönerdi eskiden onu da toplayacak (ki döndü aldı da). Kaç tane teke tek topa rakibi ekarte edip kaledeki kovaya dönmeden oyuna döndürdü. Her ortaya vurdu ikisi giriyordu , daha ne yapsın bu adam iyice zıvanadan çıktınız haterlık yapıcam diye.

Luyindama'ya şu maç sallayan kriket sporuna yönelebilir.

Takımın en iyi ismiydi. 2-3 tane pas hatası yaptı diye saçma sapan eleştirmenin anlamı yok. %100 pas isabetliyle oynaması mümkün mü?

Adam bir kere sağından attı solunda geçti onu da yakalayıp söktü aldı.

Kafalar mı almıyor anlamıyorum bu fiziksel bir durum.Kısa boylu adam nasıl 1.90 adamdan kafa topu alamıyorsa , Luyindama fiziğinde bir adam da rakiple öyle yakalandığında geçilebilir yani. Sonra daha hızlı dönerdi eskiden onu da toplayacak (ki döndü aldı da). Kaç tane teke tek topa rakibi ekarte edip kaledeki kovaya dönmeden oyuna döndürdü. Her ortaya vurdu ikisi giriyordu , daha ne yapsın bu adam iyice zıvanadan çıktınız haterlık yapıcam diye.
İlk 30 dakika filan yaptığı pas hatalarına çok sövdüm doğruya doğru onun haricinde gerçekten sapasağlam oynadı, bence Luyindama 'ya sövene kadar Marcao 'ya sövmek gerekiyor bu maç

İlk 30 dakika filan yaptığı pas hatalarına çok sövdüm doğruya doğru onun haricinde gerçekten sapasağlam oynadı, bence Luyindama 'ya sövene kadar Marcao 'ya sövmek gerekiyor bu maç
Hata kulübede maçı yöneten adamda. 3 tane 8'le oynayacağım diye top alıp gidecek kimse kalmadı takımda. Luyi'de Boey'e çevirdi orda da bir anlaşamadılar ilk maç olduğundan.Aytaç'la şu maça başlamanın gram anlamı yok.

St Jonhstone’a karşı savunmada aksamasın bir zahmet. Savunmada yaptığı saçma sapan dribblinglerden, çok teknikmiş gibi yaptığı bilek hareketlerinden, top ayağına gelip pres yediği her an kalp çarpıntısı yaşamaktan bıktım. Kendinizi vasata alıştırmayın.

Geri
Üst Alt