- 18 Mayıs 2011
- 53.042
- 56.933
- 4.613
luyindama bizde kendini evde hissetmiyor sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FTzede.
Sakatlıktan dönen bi adam nasıl hazırlanmamalı konusuna örnektir bu herif.
Her mudahalede kenara bakıyor. Sıfır ozguven
iki senedir susuyoruz be hocam. bu adam 28 yasina geldi hala patlamasini bekliyoruz.Adamin her pas hatasinda deli gibi bagirip cagirirsan adam her defasinda kenara bakar tabi.
Hayvan gibi herif süzüldü iyice kedi gibi oldu yav.
Neden her maç bu adama laf ediyorsunuz yav ne güzel oynuyor iştederhal futbola ve kulübümüze veda etmesi gereken kişi
Ne var simdi bunu diyorsun ?derhal futbola ve kulübümüze veda etmesi gereken kişi
Ne var simdi bunu diyorsun ?
Bu adam playmaker mi stoper mi? Herifin isi oyun kurmak degil zaten.her an bombayı patlatabilir
attığı boktan pasları saymaktan yoruldum
biraz daha dikkatli izleyiniz
İlk 30 dakika filan yaptığı pas hatalarına çok sövdüm doğruya doğru onun haricinde gerçekten sapasağlam oynadı, bence Luyindama 'ya sövene kadar Marcao 'ya sövmek gerekiyor bu maçLuyindama'ya şu maç sallayan kriket sporuna yönelebilir.
Takımın en iyi ismiydi. 2-3 tane pas hatası yaptı diye saçma sapan eleştirmenin anlamı yok. %100 pas isabetliyle oynaması mümkün mü?
Adam bir kere sağından attı solunda geçti onu da yakalayıp söktü aldı.
Kafalar mı almıyor anlamıyorum bu fiziksel bir durum.Kısa boylu adam nasıl 1.90 adamdan kafa topu alamıyorsa , Luyindama fiziğinde bir adam da rakiple öyle yakalandığında geçilebilir yani. Sonra daha hızlı dönerdi eskiden onu da toplayacak (ki döndü aldı da). Kaç tane teke tek topa rakibi ekarte edip kaledeki kovaya dönmeden oyuna döndürdü. Her ortaya vurdu ikisi giriyordu , daha ne yapsın bu adam iyice zıvanadan çıktınız haterlık yapıcam diye.
Hata kulübede maçı yöneten adamda. 3 tane 8'le oynayacağım diye top alıp gidecek kimse kalmadı takımda. Luyi'de Boey'e çevirdi orda da bir anlaşamadılar ilk maç olduğundan.Aytaç'la şu maça başlamanın gram anlamı yok.İlk 30 dakika filan yaptığı pas hatalarına çok sövdüm doğruya doğru onun haricinde gerçekten sapasağlam oynadı, bence Luyindama 'ya sövene kadar Marcao 'ya sövmek gerekiyor bu maç