# Christian Luyindama

Defolsun gitsin ayak diye tahta taşıyor harbiden. Yetmezmiş gibi son dakikalarda kalede çaylak varken gitti yakın mesafeden geri pas verdi. Ne beyin var ne ayak var. Ama 8. sınıf heriflere karsi fiziksel üstünlük kurdu diye iyi oynamış oldu. He aynen iyi oynadı.

Hata kulübede maçı yöneten adamda. 3 tane 8'le oynayacağım diye top alıp gidecek kimse kalmadı takımda. Luyi'de Boey'e çevirdi orda da bir anlaşamadılar ilk maç olduğundan.Aytaç'la şu maça başlamanın gram anlamı yok.
Aytaç 'ı o boku yinene kadar sahada tuttu adam, eminim öyle bir hata olmasa 90. dakikaya kadar sahada tutardı

Bu herif pas atarken yüreğim ağzıma geliyor.

Artik Özgüven diye bisey de kalmamis hata yapmaktan korkup 1 saniye icinde pas atacagi kisiyi aklinda 20 sefer degistiriyor o arada bir dakika geciyor
Marcao da buna eslik etmeye baslamis stoper Tandemi tamamen degismeli

Ligde her maç 1 gol yedirme garantili stoper. Bu sezon bu sayıyı 2'ye çıkartma potansiyeli var gibi.

Marcao ile de aşırı uyumsuz bir görüntü çiziyorlar. Her maç 3 atacak hücum hattın olsa dahi maçın garantisi yok.

öne kısa pas atması yasaklanmalı. ya uzak tarafa diagonal vursun ya da direkt marcao veya liberoya oynasın. zaten kendi tarafına kısa pasları geldiğinden beri sıkıntılıydı. biraz da artık oyuncunun dilinden anlamak lazım. onun dışında fizik gücünü yeniden kazanması güzel, sergen'in welliton hıyarının rolünü bulması kadar bi teknik dokunuş görebilisek gene faydalı bi eleman olacaktır. arkasında alpaslan bekliyo herifin aman diyim.

Boey kardeşimizi bir 2 defa zor durumda bıraktı.

Onun dışında tertemiz maç çıkardı. Hafiften kıpırdanma gelişme var bana göre.

Asıl sorun biraz Marcao. Sezon başı klasik Brezilyalı sendromu diye düşünüyorum.

Geçen sezonki Beşiktaş maçı gibi mükemmel oynadığı maçta bile gol yedirme potansiyeli çok yüksek. Böyle bir stoperin varsa 3. lig takımından bile gol yeme durumun oluşuyor.

Luyindama'ya şu maç sallayan kriket sporuna yönelebilir.

Takımın en iyi ismiydi. 2-3 tane pas hatası yaptı diye saçma sapan eleştirmenin anlamı yok. %100 pas isabetliyle oynaması mümkün mü?

Adam bir kere sağından attı solunda geçti onu da yakalayıp söktü aldı.

Kafalar mı almıyor anlamıyorum bu fiziksel bir durum.Kısa boylu adam nasıl 1.90 adamdan kafa topu alamıyorsa , Luyindama fiziğinde bir adam da rakiple öyle yakalandığında geçilebilir yani. Sonra daha hızlı dönerdi eskiden onu da toplayacak (ki döndü aldı da). Kaç tane teke tek topa rakibi ekarte edip kaledeki kovaya dönmeden oyuna döndürdü. Her ortaya vurdu ikisi giriyordu , daha ne yapsın bu adam iyice zıvanadan çıktınız haterlık yapıcam diye.

bende benzer gorusteyim lyund salt performansina yonelik...

Vallahi bugün at gibi top oynadi marcaodan daha derli topluydu. Kaleciye dönmemek için şansını kaç kere zorladı hatırlamıyorum bile. Millet ezbere saydırıyor. Bizim taraftarın da bu huyu kötü.

Sen pas atma birader bırak biri gelsin senin ayağından topu alsın

Terimin takımında stoperde çok iyi oynayacak bir futbolcu daha icat edilmedi.

Sakatlanmadan önce herif 20-30m geriden gelip rakibine ulasiyordu yav. Üzülüyorum su haline ya, hayvan gibi adam ne hale geldi.

Kodumun Kongo Milli Takimi.

Geri
Üst Alt