# Christian Luyindama

Yolun açık olsun Boss.

Doğduğu ülkenin gazabına uğradı, yoksa sakatlanmasa minimum 15 kağıta satardık kendisini o dönemler.

Ücretinin tamamını verecek bir kulüp bulmalı idik. Yarısı cebimizden çıkmış. Kadroda düşünmediğin adamla sözleşme uzatmak da ayrı bir amatörluk oldu. 2 senedir kıraliyoruz. Genç oyuncu da değil, neden uzattık sözleşme.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FcJgDmWXoAMmiim
Reis 30’dan sonra çöktü be..

Luyindama bir gün gelmiş Nuri hocaya sormuş "Nuri hocam benim takıma ihtiyacım var beni alır mısın"

Nuri hoca derki "sen kalecinin dengesini bozar gol yedirirsin sakatlarsin"

Luyindamada "yok hocam olurmu öyle şey gol yersek yenemeyiz , kaleciyi sakatlarsam kalecisiz kalırız yapmam öyle şey demiş"

Nuri hoca düşünür ve haklısın der ve takıma transfer eder.

Antalyaspor - Konyaspor maçında Luyindama kalecinin dengesini bozar ve son dakika golu yer Antalyaspor

Nuri hoca derki "Luyindama hani yapmayacaktın" der

Luyindama mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:

Napiyim hocam huyum bu

bu adam zor düzelir. 1-2 milyona satabilir miyiz diyordum yaz dönemi, zor. veysel-kudryashov'a gecis yaparlar. ömer-luyindama ilginc ikili.

Luyindama bir gün gelmiş Nuri hocaya sormuş "Nuri hocam benim takıma ihtiyacım var beni alır mısın"

Nuri hoca derki "sen kalecinin dengesini bozar gol yedirirsin sakatlarsin"

Luyindamada "yok hocam olurmu öyle şey gol yersek yenemeyiz , kaleciyi sakatlarsam kalecisiz kalırız yapmam öyle şey demiş"

Nuri hoca düşünür ve haklısın der ve takıma transfer eder.

Antalyaspor - Konyaspor maçında Luyindama kalecinin dengesini bozar ve son dakika golu yer Antalyaspor

Nuri hoca derki "Luyindama hani yapmayacaktın" der

Luyindama mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:

Napiyim hocam huyum bu
@Sami Karakoç

Geri
Üst Alt