Cibara'nın İstifası Kabul Edilmedi!

Yönetim kuruluna Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak getirilecek o yüzden bu istifa . Veya Mehmet Cibara Florya'dan sorumlu kişi olacak o yüzden yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş olabilir .

albayrağı gsye yakışmıyor diye istemeyenler size şükrü ergün gibi adamlar müstahak

cibaraya gelince verin yolunu gitsin

bu seneyi kaybettirdiler el birliğiyle,aysal bu sezondan ders alıp ali dürüst,albayrak gibi adamları yönetime alıp teknik direktörlüğede lucescu gibi birini getirirse önümüzdeki sezonu kurtarabiliriz

ders almadıysa eğer adnan polatın bizi rezil ettiği sezonki gibi bi sezon yaşayıp kendi kendini bitiren adam olursun aysal

seçim senin

keşke ölsen.

O kadar Terim diye boşuna ağlamıyoruz biz burada siyaset olarak hiç hazzetmediğim bir adam da olsa.

Ben fanatiğim arkadaş, hayatımın merkezine G.Saray'ı koymuşum, saplanmışım ona. Bir adam 10 saat forumda takılıyorsa zaten benim gibi aynı şeyleri düşünüyor ki yapıyordur. Bu yüzden her ne kadar bu ülke de tam tersi olsa da ben siyasi görüşlerim ile futbolu ayırarak Terim'i her zaman istedim bu kulüpte.

Sebebi de açık ve yukarı da yazıyor.

Açık olamadıysa.

Terim agresiftir, BENİM GİBİ 99 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLSA TAKIMI 100. SENE YİNE AYNI HIRSLA ASILIR ŞAMPİYONLUĞA./ İŞİNE.

Ama kapalı kapılar ardından kulüp yönetenler için FUTBOLDAN DAHA ÇOK İLİŞKİLERİ, KENDİ ÇIKARLARI ÖNEMLİDİR. ONLAR FUTBOLU BASİT GÖRMEZ, REKABETİ MAKSİMUM TUTARSAK DAHA ÇOK TARAFTAR FANATİK OLUR, DAHA İYİ SATARIZ ÜLKE DE FUTBOLU, AYSAL BOŞUNA MI DİYOR FENER OLMAZSA BİZ DE OLMAYIZ DİYE. BANA SORARSAN FENER OLMASIN REKABETİ YEMİŞİM BEN HER SENE ŞAMPİYON OLAYIM İSTERİM. Terim de aynı.

O yüzden Terim diye ağladık burada.

Sistem sistem yok diye ağlıyoruz, niye yabancılar başarılı olmuyor. İstemiyorlar ki bizim yönetimler istemiyor ki.

O kadar Terim diye boşuna ağlamıyoruz biz burada siyaset olarak hiç hazzetmediğim bir adam da olsa.

Ben fanatiğim arkadaş, hayatımın merkezine G.Saray'ı koymuşum, saplanmışım ona. Bir adam 10 saat forumda takılıyorsa zaten benim gibi aynı şeyleri düşünüyor ki yapıyordur. Bu yüzden her ne kadar bu ülke de tam tersi olsa da ben siyasi görüşlerim ile futbolu ayırarak Terim'i her zaman istedim bu kulüpte.

Sebebi de açık ve yukarı da yazıyor.

Açık olamadıysa.

Terim agresiftir, BENİM GİBİ 99 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLSA TAKIMI 100. SENE YİNE AYNI HIRSLA ASILIR ŞAMPİYONLUĞA./ İŞİNE.

Ama kapalı kapılar ardından kulüp yönetenler için FUTBOLDAN DAHA ÇOK İLİŞKİLERİ, KENDİ ÇIKARLARI ÖNEMLİDİR. ONLAR FUTBOLU BASİT GÖRMEZ, REKABETİ MAKSİMUM TUTARSAK DAHA ÇOK TARAFTAR FANATİK OLUR, DAHA İYİ SATARIZ ÜLKE DE FUTBOLU, AYSAL BOŞUNA MI DİYOR FENER OLMAZSA BİZ DE OLMAYIZ DİYE. BANA SORARSAN FENER OLMASIN REKABETİ YEMİŞİM BEN HER SENE ŞAMPİYON OLAYIM İSTERİM. Terim de aynı.

O yüzden Terim diye ağladık burada.

Sistem sistem yok diye ağlıyoruz, niye yabancılar başarılı olmuyor. İstemiyorlar ki bizim yönetimler istemiyor ki.

Hatalar vardi basarisizlikla birlikte temizleniyor. Yonetim degisikligi tamamiyla hataydi su siralarda da acisini cekiyoruz. Hayirlisi olsun cibaranin istifasi biseyi degistirmez. Daha buyuk adimlar atilmali. Geri donusu olmayan bi yola girdik ve taraftarin basarisizliga sabri yok. Aslinda ruhsuzluk desek aha dogru

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çizerek değil de katılmıyorum çünkü... diyerek yaza bilirdin düşündüğünü. @Ozan Kesgin

Fanatik misin bilmiyorum?

Benim kadar ve hatta daha fazla mesai yaptığın(forumda) mesaj sayından anlaşılıyor.

F.Terim'i sevmediğini biliyorum.

Gerisini bilmiyorum.

1. Her sene şampiyon olmak istemez misin?

2. İnan Kıraç ve geçmiş yönetimler ile bugün ki yönetim hakkında düşüncelerin(Aysal'ı beğendiğini de biliyorum ama sebepleri? )

3. Bu ülke sana göre de dedikodu kazanı, çok laf az iş ülkesi değil mi?

4. Kulüp yöneticilerinin futbol geleneği değil iş adamlığından geldiği bir ortam da iş hayatında olan ÇIKAR İLİŞKİLERİ, ADAM KAYIRMALAR OLMAZ MI?

Aysal'ı beğenme sebeplerinden biri büyük ihtimal profesyonellik getirme çabaları diyeceksin diye tahmin ederek,son kez soruyorum: FUTBOL İÇİN PROFESYONELLİK, PROFESYONEL FUTBOLDAN GELEN FUTBOL ŞUBELERİ, TRANSFER KOMİTELERİ, SCOUT AĞI (bizde Scout şef bile futbol oynamamış) olması gerekmez mi?

Son Dakika l Başkan Ünal Aysal, Mehmet Cibara'nın istifasını kabul etmedi.

Albayrak gibilerini Galatasarayımıza yakıştıranları esefle kınıyorum.

Vay anasi, kabul edilmemis, simdi Sampiyon mu olduk?

Haydaa

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kontra atak olarak simdi bi Son Dakika haberi daha:

Yildirim Demiroren istifa etti :DD

O değilde Burak'ın sakatlanması iyi oldu

Bu nedir ya, niye istifa ediliyor neden kabul edilmiyor, tuhaf tuhaf işler.

Geri
Üst Alt