O kadar Terim diye boşuna ağlamıyoruz biz burada siyaset olarak hiç hazzetmediğim bir adam da olsa.
Ben fanatiğim arkadaş, hayatımın merkezine G.Saray'ı koymuşum, saplanmışım ona. Bir adam 10 saat forumda takılıyorsa zaten benim gibi aynı şeyleri düşünüyor ki yapıyordur. Bu yüzden her ne kadar bu ülke de tam tersi olsa da ben siyasi görüşlerim ile futbolu ayırarak Terim'i her zaman istedim bu kulüpte.
Sebebi de açık ve yukarı da yazıyor.
Açık olamadıysa.
Terim agresiftir, BENİM GİBİ 99 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLSA TAKIMI 100. SENE YİNE AYNI HIRSLA ASILIR ŞAMPİYONLUĞA./ İŞİNE.
Ama kapalı kapılar ardından kulüp yönetenler için FUTBOLDAN DAHA ÇOK İLİŞKİLERİ, KENDİ ÇIKARLARI ÖNEMLİDİR. ONLAR FUTBOLU BASİT GÖRMEZ, REKABETİ MAKSİMUM TUTARSAK DAHA ÇOK TARAFTAR FANATİK OLUR, DAHA İYİ SATARIZ ÜLKE DE FUTBOLU, AYSAL BOŞUNA MI DİYOR FENER OLMAZSA BİZ DE OLMAYIZ DİYE. BANA SORARSAN FENER OLMASIN REKABETİ YEMİŞİM BEN HER SENE ŞAMPİYON OLAYIM İSTERİM. Terim de aynı.
O yüzden Terim diye ağladık burada.
Sistem sistem yok diye ağlıyoruz, niye yabancılar başarılı olmuyor. İstemiyorlar ki bizim yönetimler istemiyor ki.