Cibara'nın İstifası Kabul Edilmedi!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
hyNu2.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada Cibara'nın istifasının kabul edilmediği belirtildi.

Süper bir haber.Artık takımımız yükselişe geçer.

İlk kelle koptu .

Yönetime vasıfsız adamları getirirsen zor gününde seni satıp giderler.

herkesin beklentisi sonunda gerçekleşti muradımıza erebiliriz arkadaşlar artık hızlı tempolu akıcı bir futbol takımı izleriz tek engel cigaraydı

Ulan 2 gün önce floryaya atandi herif. Durum buysa floryanin vay haline :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beklenilen bir adımdı.

Bugünkü toplantıda sadece aslan koyun muhabbeti yapılmadığını herkes anlamıştır.

Bence 1-2 istifa daha olur. Geçen yönetimden 1-2 kişi de yönetime dahil olur.

(Ali Dürüst-A.Albayrak-Adnan Öztürk-bu çok zor-)

Basket şubesini kapatırız tehditi eden buymuydu? Bide londra ucağında olan olayları basına sızdırmış.

Olay bundanmış deniliyor

Abdürrahim Albayrak falan neyse de Ali Dürüst cidden mükemmel bir yöneticiydi, her türlü onun eksikligi hissediliyor.

kac defa dedık yonetım cok gucsuz eskı yonetım bozulmamalıydı dıye..fatıh terım destekcılerı var dıye once yonetım kurulu bıtırdı sonrada takımı

Ahaha adam 2 gün önce Florya'ya atandı bugün istifa. Yönetim'in sonu Polat gibi olacak galiba bu gidişle.

Polat çok direnip 14.lüklere kadar düşürüp 8. yapmıştı. Umarım Aysal o kadar direnmez.

Bu adamı daha geçenlerde Florya'dan sorumlu yönetici diye atamamışlar mıydı ? :D

Ahaha adam 2 gün önce Florya'ya atandı bugün istifa. Yönetim'in sonu Polat gibi olacak galiba bu gidişle.

Polat çok direnip 14.lüklere kadar düşürüp 8. yapmıştı. Umarım Aysal o kadar direnmez.

polatla ne ilgisi var abicim bunun. polat vizyonsuzun biriydi.

Hani bunu Florya dan sorumlu yapmamislarmiydi? Öyle birsey okumustum biryerde galiba. Bu arti Sükrü Ergün.

Abdürrahim Albayrak falan neyse de Ali Dürüst cidden mükemmel bir yöneticiydi, her türlü onun eksikligi hissediliyor.

Albayrak abinin florya'da faydası çok iyidi. Oyuncuların bir dediğini 2 etirmiyordu.

Motivasyon, neşe kaynağıdı. Yöneticiden farklı bir göreve soyundu aslında. Florya hizmetci-amigosu gibi bir şey.

Tek mankosu tv basın karşısında hadinden fazla konuşmasıydı belkide

albayrağı gsye yakışmıyor diye istemeyenler size şükrü ergün gibi adamlar müstahak

cibaraya gelince verin yolunu gitsin

bu seneyi kaybettirdiler el birliğiyle,aysal bu sezondan ders alıp ali dürüst,albayrak gibi adamları yönetime alıp teknik direktörlüğede lucescu gibi birini getirirse önümüzdeki sezonu kurtarabiliriz

ders almadıysa eğer adnan polatın bizi rezil ettiği sezonki gibi bi sezon yaşayıp kendi kendini bitiren adam olursun aysal

seçim senin

polatla ne ilgisi var abicim bunun. polat vizyonsuzun biriydi.

Cibara, Ebru Köksal falan Polat'ın adamlarıydı. Daha doğrusu İnan Kıraç'ın.

İnan Kıraç-Aziz Yıldırım-Koç Holding

dayanışmasında ne şampiyonluklar alınıp veriliyor . 1 ileri 1 geri boşuna gitmiyoruz yıllardır.

Terim'de biliyordu bu sene bağlandığını işin taraftar şampiyon yaptığında bile yok Amrabat yok Burak diye saydırıyor orada burada dedi bu sene yol olmayacak başkan da arkamda durmuyor İnan Kıraç'a biat etmiş o da ben de yokuşa sürerim işi dedi.

İnan Kıraç'ın radarına giren her başkan er geç başarısız olup gider. Adam tek başına ŞIH kulüpte istediği gibi yönetiyor.

Polat'ın yönetimi mi sanıyorsunuz siz o Yiğit Şardan, Haldun Üstünel'leri falan.

Polat'ın yıldızını parlatan da İnan Kıraç onu mahveden de. Aysal'ı 70 yaşında popüler kültüre tanıtan da o hadi güle güle diyecek olanda.

Geri
Üst Alt