Cicaldau ve Ömer ile Yollar Ayrılıyor!

Cica 150 bin euro kira+ 1.850 milyon euro satın alma opsiyonuyla gönderilir ...

Cica kira Ömer-Omar fesih

Ali Turap Omar yerine dursun yedekte.
Omar şu an hazır değil ve kötü gözüküyor ancak geçen sezon savunma anlamında çok iyi oynamıştı döndükten sonra. Şu an Dubois - Omar arasındaki farkı Boey - Omar arasında görüyorduk oynamadığında. 1 aya toplar gibi o. Oyun içinde 3'lüye kırılma şansı da yaratıyor biraz.

Omar şu an hazır değil ve kötü gözüküyor ancak geçen sezon savunma anlamında çok iyi oynamıştı döndükten sonra. Şu an Dubois - Omar arasındaki farkı Boey - Omar arasında görüyorduk oynamadığında. 1 aya toplar gibi o. Oyun içinde 3'lüye kırılma şansı da yaratıyor biraz.
Omar geri dönüşü olmayan bir yola girmiş gibi görünüyor. Yaş da 31. Benim pek ümidim yok.

güzel şeyler de oluyor

Ömer direkt feshedilsin, Cica bir kiralansa belki kendine gelir
İkisi de gitmeli ama kesinlikle, doğruysa müthiş haber

Omar geri dönüşü olmayan bir yola girmiş gibi görünüyor. Yaş da 31. Benim pek ümidim yok.
Kimse dillendirmiyor ama bir tek benmi goruyorum bu adam tam saglikli gormuyor donusleri tepkileri normal degil hep bir saniye gec belki gozlukten belkide hic bir zaman tam saglikli goremeyecek bilmiyorum bana saglikli gelmiyor

Çika diye ağlıoduk ,terimin kaktırması mı oldu şimdi

Cicaldau'dan bekleneni alamadık vs ama vurup öldürülecek bir adam da değil. Bir miktar bonservis ile gönderilebilir.

Yüksek bedelli bir kiralık senelik 1.5 Milyon Euro gibi ve 7.5 gibi bir opsiyon olmalı zorunlu olmasa da.

Cicaldau İtalya da orta sıra takımlarda bi şeyler yapıp patlayabilir diye düşünüyorum ben hala.

Olmazsa da en azından seneye çok zarar etmeden elden çıkartırız piyasa kaybı olmadan.

Geri
Üst Alt