Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Bence Neill üzerinde duruyoruz ama adam yıllık ücretini indirmiyor. Bizde ortaya Mensah gibi isimleri atıyoruz ki ücretini indirsin diye. Bir de belki Türkiye' ye gelmek istemiyor olabilir. Üstünel hala yurtdışında olduğuna göre hala transfer peşinde ve Başkan' da eğer transfer olmazsa taraftarın morali bozulmasın diye transfer kapandı dedi. Yani bizim imkanlarımıza yanaşırsa oyuncular bir oyuncu daha gelebilir. Aksi halde transfer kapandı. Benim tahminim bonservisi elinde olan bir oyuncu. Büyük olasılıkla da Neill.

Xavi'yi alalım.:p:D:asd:

Mehmet Güven mi abartmış Barça Xavi de kim:D

ya mehmet güven yeter bize xavi kim :ka05:

oyunu çift yönlü oynarken futbolunu da çift kişilik oynayan biri gerekli mutlaka. aksi takdirde Arda-Kewell ikilisinden birini -çok çok büyük ihtimalle Kewell'ı- yedek oturtmamız gerekecek. ikisi birlikteyken savunmada oldukça sıkıntı yaşarız...

Melih Şabanoğlunun sözüyle yürüyorsak, işimiz iş...

Transferi kapadık yönetimin söylediklerine göre.

Ben Rijkaard onay verdi diye okumusum kardes pardon. Melih abi benim saygi duydugum birisi yine sallamis bizi kandiriyor gibi yorumlar yapmadim yapmamda :)

ben genel olarak söyledim asılnda bunu. forumda melih abi sanki "her konuda anlaşıldı, bu oyuncu birkaç gün içinde gelecek, %100" demişmiş gibi bir hava sezdim de o yüzden. sonra yine bu adam bir sürü isim salladı, dediğinin hangisi tutuyor ki diyenler çıkyor, o yüzden dedim. :)

biraz sana yönelik oldu kusura bakma belirtmem gerekirdi. :)

Transferi kapadık yönetimin söylediklerine göre.

ama "süprizlerimiz de olabilir." dedi adnan polat. rijkaard ve ekibinin bizden bir istekleri olursa yapabiliriz dedi. rijkaard da basın toplantısında "yönetimle konuşuyoruz takımın eksiklerini bulmaya çalışıyorz." gibisinden birşeyler söylemişti. yani rijkaard eğer takımda bir eksik görür de yönetimden bir talep ederse transfer devam edebilir. ayrıca "hayat biter, transfer bitmez." ;)

ama "süprizlerimiz de olabilir." dedi adnan polat. rijkaard ve ekibinin bizden bir istekleri olursa yapabiliriz dedi. rijkaard da basın toplantısında "yönetimle konuşuyoruz takımın eksiklerini bulmaya çalışıyorz." gibisinden birşeyler söylemişti. yani rijkaard eğer takımda bir eksik görür de yönetimden bir talep ederse transfer devam edebilir. ayrıca "hayat biter, transfer bitmez." ;)

Haydi bakalım.

Transfer kesinlikle olacak. Ugur Ucar ve ZABRİ ZARIOGLU'nun performansı hatta Gokhan Zan'ın performansı transferde en etkili olacak faktorlerdir.

Lincoln'un gidişi de buna eklenebilir.

Rafael Van der Vart transfer dedikodusu almış başını gidiyor İspanyalarda.

Ayhan,Barış ve Linderoth performanslarını daha hesaba katmadım.Yana pas atmaktan aciz Ayhan Akman, telaşa müdürü Barış Özbek ve geldiğinden beri bel ve ayak boyutunu anlayamadıgım Latin popolu Linderoth'un;

Rijkard sisteminde ne denli başarılı olacagı meçhul ötesi meçhul.

Tobol maclarından sonra kesinlikle transfer bekliyorum !

Transfer kesinlikle olacak. Ugur Ucar ve ZABRİ ZARIOGLU'nun performansı hatta Gokhan Zan'ın performansı transferde en etkili olacak faktorlerdir.

Ayhan,Barış ve Linderoth performanslarını daha hesaba katmadım.Yana pas atmaktan aciz Ayhan Akman, telaşa müdürü Barış Özbek ve geldiğinden beri bel ve ayak boyutunu anlayamadıgım Latin popolu Linderoth'un;

Ayhan gecen sezon'un en iyileri arasindaydi. Kesinlikle katilmiyorum bu yorumuna. Ayhan alkisi hak ediyor futboluyla. Ve ligde en isabetli pas yapan adam oldu bu sezon!

transfer ben de bekliyorum ama bu keita'dan daha büyük bir bomba olmaz eminim.

o yüzden van der vaart, emana, leiva falan zor gözüküyor renktaşlar. :)

Ayhan gecen sezon'un en iyileri arasindaydi. Kesinlikle katilmiyorum bu yorumuna. Ayhan alkisi hak ediyor futboluyla. Ve ligde en isabetli pas yapan adam oldu bu sezon!

Alkış mı? Ayhan'ın bana bir tane yaptığı asisti söler misin? :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt