Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

transfer ben de bekliyorum ama bu keita'dan daha büyük bir bomba olmaz eminim.

o yüzden van der vaart, emana, leiva falan zor gözüküyor renktaşlar. :)

Eger Rijkard sistemine bakarsak Van Der Vart yalan ötesi yalandır ;) Ama Lincoln gidişatı ve sezon öncesınden yapılan planlanmada Lincolnda vardi.Bu durumda kesinlikle transfer olacak.

Bana göre Snijder gibi kollektif futbola yatkın bir transfer yapılabilir bu isim Deco'da olabilir.

Aslantepe'den beklenılen 105 milyon euro'nun %40 ına ulasıldıgına göre ki bu beklentı sadece loca ve vip lerde yaklasık olrak 40 milyon euro'ya yakın bır paranın oldugunu gösterir kasada.

Ceplerde akrep yoksa yıldızda alınabilir.;)

Dikkat et o Arda olmasın sakın :D:D:D

olabilir. benim gözümde ayhandır yanlış görmüşümdür lakin o atakta önemli bir pas vererek pozisyon yaratmıştır ve daha niceleri. saçma bir yorum yapılmış ayhan pas özürlüymüş falanmış fişmanmış. tutupta bir asist söyle demek ayıptır. bizde "ayhan süper" demiyoruz lakin iyi olmadığını söyleyemeyiz.

olabilir. benim gözümde ayhandır yanlış görmüşümdür lakin o atakta önemli bir pas vererek pozisyon yaratmıştır ve daha niceleri. saçma bir yorum yapılmış ayhan pas özürlüymüş falanmış fişmanmış. tutupta bir asist söyle demek ayıptır. bizde "ayhan süper" demiyoruz lakin iyi olmadığını söyleyemeyiz.

Bu yorumunun üstüne sana Bye diyorum :D ve Arda Turan içinde git bir bardak su iç bence:D

Çok kaliteli olmasalar da ortasahanın sağında oynatabileceğimiz bir çok alternatif var. Ayhan, Barış, Sabri, Serkan Kurtuluş, Mehmet Güven, Mustafa Sarp.

Aslında mevcut kadrodaki en iyi isim Linderoth olurdu ama sakat mı değil mi tam bir muamma.

Bence ortasaha transferinden önce Baros a iyi bir yedek almak gerekiyor. Bu adam hiç mi sakatlanmayacak yada kart cezalısı olmayacak? Ha yok Nonda ya güveniliyorsa Allah yardımcımız olsun

Bu sitede sımdı onursal baskan Abdullah Bey'i daha önceden bir yazımda hakeretle senin gibi yanlışını duzeltmıstım ceza almıstım bu 1.

Hedef Sukru Saracoglu 'dur diye ta Steau Bucrest maclarından önce yazı yazan bendim 2.

Milan Baros hakkında ilk defa yorum yapan bendim 3.

Gs'nin en fazla ceyrek final oynacagını söleyen ilk bendim htta oguz serdar mı neydi dusunun katı muhalefet o adam bile yuh artık demişti bu 4.

Ismini hatırlayamadıgım 3-5 tane moderator ve admını aynı anda maymuna cevıren onlarında senın gıbı yorumlarına gülüp bye diyen ban yiyen bendim 5.

Simdi youtube'a gir anılarını tazele hadı yavru aslan:D

Arşivlerden bakmak ısteyenler baksınlar.İsim aynı BARAN ÇEVİK.

Eger Rijkard sistemine bakarsak Van Der Vart yalan ötesi yalandır ;) Ama Lincoln gidişatı ve sezon öncesınden yapılan planlanmada Lincolnda vardi.Bu durumda kesinlikle transfer olacak.

Bana göre Snijder gibi kollektif futbola yatkın bir transfer yapılabilir bu isim Deco'da olabilir.

Aslantepe'den beklenılen 105 milyon euro'nun %40 ına ulasıldıgına göre ki bu beklentı sadece loca ve vip lerde yaklasık olrak 40 milyon euro'ya yakın bır paranın oldugunu gösterir kasada.

Ceplerde akrep yoksa yıldızda alınabilir.;)

o para şirketlerin birleştirilmesine ve acil ihtiyaçşlara harcanacak.

bu 40M euro paranın sadece %10'u transfere yatırılacak adnan polat söyledi dün akşam showtv'de.

bence doğru olan da budur. şirketlerin birleştirilmes transferden çok daha önemlidir.

ayrıca dediğim gibi bir oyuncu daha gelecekse bile bu keita'dan daha bomba bir transfer olmaz.

o yüzden sneijder, deco bu isimlerin üstünü çizin zaten.

o para şirketlerin birleştirilmesine ve acil ihtiyaçşlara harcanacak.

bu 40M euro paranın sadece %10'u transfere yatırılacak adnan polat söyledi dün akşam showtv'de.

bence doğru olan da budur. şirketlerin birleştirilmes transferden çok daha önemlidir.

ayrıca dediğim gibi bir oyuncu daha gelecekse bile bu keita'dan daha bomba bir transfer olmaz.

o yüzden sneijder, deco bu isimlerin üstünü çizin zaten.

ya şu şirketlerin birleşmesi konusunda çok cahil kaldım.birleşince ne olacak ne gibi yararı olacak biri anlatabilirmi?:p

ya şu şirketlerin birleşmesi konusunda çok cahil kaldım.birleşince ne olacak ne gibi yararı olacak biri anlatabilirmi?:p

Birleşmeyince her sene 10-15 m € dolaylarında bir kayıp söz konusu.

Çok kaliteli olmasalar da ortasahanın sağında oynatabileceğimiz bir çok alternatif var. Ayhan, Barış, Sabri, Serkan Kurtuluş, Mehmet Güven, Mustafa Sarp.

Aslında mevcut kadrodaki en iyi isim Linderoth olurdu ama sakat mı değil mi tam bir muamma.

Bence ortasaha transferinden önce Baros a iyi bir yedek almak gerekiyor. Bu adam hiç mi sakatlanmayacak yada kart cezalısı olmayacak? Ha yok Nonda ya güveniliyorsa Allah yardımcımız olsun

Serkanda var serkanın sakatlığı tamamen geçti bence o adam sakatlanmasaydı şuan takımın vazgeçilmez oyuncusu olurdu 2 sezon önce şampiyonlukta büyük payı vardı sakatlanmadan önce:)Ama sakatlık mutlaka oyunucuyu eski performansının altına iter çünkü 1 sezon top oynamadı ve 3 ay sopalarla yürüdü bu yüzden kaslarında ciddi küçülme olmuştur yani epey bir zaman alıcak eski formuna dönmesi iyi bir forvet şart yaser nonda yla olucak iş deil:)

sportif a.ş'nin şirket yapısından dolayı galatasaray yıllardır her yıl 5-6M dolar gelir kaybına uğruyor. eğer şirketler birleştirilirse böyle gereksiz bir zarara uğramayacak. bunun için de 60-70M dolar gibi bir para gerek hisselerin alınabilmesi için.

Serkanda var serkanın sakatlığı tamamen geçti bence o adam sakatlanmasaydı şuan takımın vazgeçilmez oyuncusu olurdu 2 sezon önce şampiyonlukta büyük payı vardı sakatlanmadan önce:)Ama sakatlık mutlaka oyunucuyu eski performansının altına iter çünkü 1 sezon top oynamadı ve 3 ay sopalarla yürüdü bu yüzden kaslarında ciddi küçülme olmuştur yani epey bir zaman alıcak eski formuna dönmesi iyi bir forvet şart yaser nonda yla olucak iş deil:)

Serkan Çalık, 4-3-3 ün kanat forvetine bence daha uygun. Keita nın yedeği olur yada Keita sola geçerse sağ ilerde oynayabilir. Benim istediğim yedek kalmayı sorun etmeyecek iyi bir striker. Direk olarak Baros a alternatif bir isim.

Serkan Çalık, 4-3-3 ün kanat forvetine bence daha uygun. Keita nın yedeği olur yada Keita sola geçerse sağ ilerde oynayabilir. Benim istediğim yedek kalmayı sorun etmeyecek iyi bir striker. Direk olarak Baros a alternatif bir isim.

evet kessinlikle çok iyi bir yedek bizim taktiğe uyan bir isim bu sezon kendini toplarsa ilerde çok faydalanabileceğimiz bir isim:)

geldiğinde bildiğim bir oyuncuydu barış özbekten daha iyi diyordum sakatlık kötü etti serkanı :42:

sportif a.ş'nin şirket yapısından dolayı galatasaray yıllardır her yıl 5-6M dolar gelir kaybına uğruyor. eğer şirketler birleştirilirse böyle gereksiz bir zarara uğramayacak. bunun için de 60-70M dolar gibi bir para gerek hisselerin alınabilmesi için.

Mali kongrede 20 milyon olarak açıklamıştı Adnan Polat. Benim anladığım kadarıyla, sportif a.ş. borsada ama futbol aş değil. Millet sportife ortak oluyor yani hisse alınca, sonra yönetim para lazım olunda sportiften alıp futbola veriyor sonra da faiziyle ödemek zorunda kalıyor. Birde para aktarımı sırasında zarar oluyor falan. Bu tarz birşey anladım ben

her yıl 10-15 m € kayıp sizce fazla değilmi en fazla 7-8 m $ dır o yaw

Haldun Ustunel Ingiltere'de olduguna gore Didier Zokora olabilir bu yeni transfer. Ve olursa muhtesem olur.

Haldun Üstünel ingilterede deniliyorsa bilinki başka yerde :p Belçika dolaylarından Biglia gelse ne güzel olurdu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt