Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Bende varım.Barış oynayamaz busene belki Rijkaard 18e bile almaz:) Rijkaard'ın ne oyun anlayışına nede sistemine uyan bir oyuncu barış.Tamam çok koşuyo mücadele ediyorda.Teknik kapasitesi -lerde be usta.Barış'ın bir araya top bıraktığını hiç gördünmü yada asist yaptığını gördünmü..Sadece oyunun defansif bölümünü oynuyor onuda sadece koşarak yapıyor.Zaten onu üstlenecek bir oyuncumuz var Mehmet topal.Geri kalan 2 ön libero oyunun 2 yönünü oynuyabilen olacak.Birisi arda Diğeride ya transfer olacak yada Linderoth Ayhan ikilisinden biri olacak;):D

Baros'a ara pasi attiginida, sifira inip asist yaptiginida gordum ;)

Seninlede iddia'ya girdik hocam :)

Eğer olaya salt Rijkaard sistemi olarak bakacaksanız Mehmet Topal'la da olmaz, Barış'la da ve hatta fiziki anlamda güçlü olmazsa Kewell'la da. Böyle de bir gerçek var.

Eğer Rijkaard'ın eline bu sisteme birebir uyacak bir orta saha veremezseniz malzeme bu.

Hatta ben aksine şunu iddia ediyorum. Rijkaard oyun sistemine Mehmet Topal ve Barış'tan ziyade Mustafa Sarp çok daha uygun.

Olay Rijkaard sistemiyse gerçek de budur.

Formda bir ayhan barışın yaptığı herşeyi yapar bence ve daha teknik.Ben sadece ortasahda barış ve M.Topal ı birlikte oynatmayacağını düşünüyorum.Rijkaardın sistemide ortasaha adamlarının pirlo gibi ara pası atabilmeleri çokta gerekli değil.Ardada çok çok iyi pas atan bir adam değil ama yinede atabiliyor ve zeki.Yani ortasahada oynayan oyuncuların zeki ve oyun kurabilen oyuncular olmalarını tercih edicektir rijkaard.Bu yüzden barışın yerine ilk tercihi ayhan olur eğer takviye yapılmazsa.

defansımızın ağır oluşu ( transfer olmadığını farz ederek şuanki kadro ile) Hocamız 4-3-3 oynatıcak ise şu şekilde yapacaktır. 4-1-2-2-1 şeklinde yani defans 4 lüsünün önünde defansa yakın bir M.Topal. Topal'ın önünde kanatlara yakın 2 oyuncu bunlarda ARDA-BARIŞ-AYHAN-LİNDO-M.SARP- M.GÜVEN'den 2 si olucak tercihen Arda-Ayhan Arda Barış M.Sarp-Ayhan şeklinde olabilir. 2 kanat oyuncusu zaten belli. Yine Kewell-Keita , Arda-Keita , Arda-S.çalık ... şeklinde olucaktır. Forvet tek Baroş yada Yaser veyahut yeni transfer. Nonda demiyorum çünkü gideceğini düşünüyorum. Tabikide hazırlık maçlarında süpriz yapmaz ise.

Kısacası basit bir 4-3-3 yerine aylardır söylediğim ve Hocamızın geçenlerde dile getirdiği takıma uygun maçın gidişatına göre: 4-1-2-2-1 ve / veya skor üstünlüğünde 4-2-1-2-1 olacaktır.

defansımızın ağır oluşu ( transfer olmadığını farz ederek şuanki kadro ile) Hocamız 4-3-3 oynatıcak ise şu şekilde yapacaktır. 4-1-2-2-1 şeklinde yani defans 4 lüsünün önünde defansa yakın bir M.Topal. Topal'ın önünde kanatlara yakın 2 oyuncu bunlarda ARDA-BARIŞ-AYHAN-LİNDO-M.SARP- M.GÜVEN'den 2 si olucak tercihen Arda-Ayhan Arda Barış M.Sarp-Ayhan şeklinde olabilir. 2 kanat oyuncusu zaten belli. Yine Kewell-Keita , Arda-Keita , Arda-S.çalık ... şeklinde olucaktır. Forvet tek Baroş yada Yaser veyahut yeni transfer. Nonda demiyorum çünkü gideceğini düşünüyorum. Tabikide hazırlık maçlarında süpriz yapmaz ise.

Kısacası basit bir 4-3-3 yerine aylardır söylediğim ve Hocamızın geçenlerde dile getirdiği takıma uygun maçın gidişatına göre: 4-1-2-2-1 ve / veya skor üstünlüğünde 4-2-1-2-1 olacaktır.

Bizim takımda zaten klasik 4-3-3'ü oynayabilecek düzeyde oyuncular yok. Ben de takım dizlişinin 4-1-2-3 olacağını tahmin ediyorum..

gece 3 te transferimiz açıklanacak

kaynak: melih

Turkspor olayına dönmesin bu da :D

Bizim takımda zaten klasik 4-3-3'ü oynayabilecek düzeyde oyuncular yok. Ben de takım dizlişinin 4-1-2-3 olacağını tahmin ediyorum..

aylardır söylüyorum bende renkdaş. Herkes kadro çiziyor ve tutup 4-3-3 saf halde çiziyorlar. Mümkün değil oynayamayız. Oynamamız için Yaser gibi süretli bir adamı daha golcü ypmalı, Orta sahayada Emana gibi sert ve çift yönlü güçlü bir adam lazım anca o zaman deneyebiliriz. Ama Lincoln ün koşan modelide lazım olucak ki top çevirmemizi sağlasın. Daha defansif bir 4-3-3 oynamalıyız yada çok daha ofansif ortasını yapamıyor takımımız hali hazırda. Tabi bu tespitler geçen seneli ve genel oyuncu profiline bakarak söylediğim şeyler. O kondisyonlarla geçen seneki mümkün değil.

iyide gece 3 te transfer olacağını kim söyledi olacaksa gizliyse neden saat verdi sabah erken kalkıp bakarım olmuşmu diye

İddia ile ilgili detayları buraya koyun biz de hakemliğini yapalım :)

Ör: Barış ligin ilk yarısındaki resmi maçların toplam %51 ve fazlasına tekabül eden dakikada oynarsa Barış Rijkaard 'ın da gözdesi olur diyen, %49 e azına tekabül ederse Barış bu yıl forma giyemez diyen kazansın.

Kamp yolundaymış futbolcu,1-2 saate açıklanır diyor Melih Abi.

1-2 saat ise nasıl gece 03.00 oluyor:confused:

İddia ile ilgili detayları buraya koyun biz de hakemliğini yapalım :)

Ör: Barış ligin ilk yarısındaki resmi maçların toplam %51 ve fazlasına tekabül eden dakikada oynarsa Barış Rijkaard 'ın da gözdesi olur diyen, %49 e azına tekabül ederse Barış bu yıl forma giyemez diyen kazansın.

Abi öyle olmaz. banko dediğin %70 oynayacak. :asd:

Benim anlamadığım niye kampa katılmasını bekliyoruz açıklamak için

Kamp yolundaymış futbolcu,1-2 saate açıklanır diyor Melih Abi.

Lincoln de görüldü almanyada kesin Lincoln dür :D ahahaha

şaka bir yana. Alamn stoper diyorlardı onunda olabilitesi var tabiki haber doğru ise. MAdem yakın ve hemen gelebiliyor ya Hollandalı yada Alman biri geliyordur. Yani uyruk vermiyorum oralarda bulunan bir oyuncu klubu bu ülkelerde olan biri.

bana pek inandırıcı gelmedi gece 3 olayı eğer dğruysada emana biglia tarzı oyuncu gelir inşallah

Melih abinin daha önce bu kadar kesin konuştuğunu hiç görmemiştim. Bu gece açıklanacak demesi çok kesin bir iddia. Merak ettim ve şahsen ciddiye aldım.

inşallah doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt