Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih

Ufuk ve Sezer de tamam gibi sanki..!?!

Harika olur ikiside,Özellikle Sezer.

Heyecan bastı lan.:D

Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Içimde bir ses Baseggio diyor :-(

Ama insallah Biglia :D

Şahsen Melih beyin transfer dedikodusu hakkındaki söylemlerinin tutup tutmaması hiç umurumda değil. Ben onun düşüncelerini, söylemlerini, Galatasaray'ı anlatırken ki o düşünceli ve içten halini, gerçek Galatasaraylılığını seviyorum. Transfer haberi vermesi, bunların gerçekleşmemesi ya da olmaması umurumda bile değil. Çünkü Melih Şabanoğlu fikirleriyle Galatasaray'ın en iyi ve en gerçekçi insanlarından biridir.

bir sonraki mesajımda belirtmiştim zaten.. kendi işini inanılmaz boyutlarda iyi bir şekilde yapıyor zaten.. yorumlarıyla , yazılarıyla her şekilde en saygı duyulması gereken galatasaraylılardan bir tanesidir kendisi..

ancak bende diyorumki böyle saygın birisinin çıkıpta gecenin bir vakti transfer olucak diye sallamasının bir anlamı yoktur.. muhtemelen doğru söylüyordur.. ancak doğru olmaması gibi bir durumda da insanların en azından bu transferler konusunda ona olan güvenleri azalabileceği için böyle bir transfer haberi sallama işinin altına girmeyecektir kendisi..

Zaten canım sıkılıyordu yatmamak için bir bahane buldum.

Açıkçası bende takip ediyorum ama fazla inanmıyorum. Genede samimi olduğunu düşünüyorum. O yüzden böyle kesin konuştuysa doğru olabilir.

Evet. Nöbet tutacaklar isimlerini yazdırsınlar :D:D:D:D

Nasiiiiiiiii :eek:

Kewell bu gece kampa katılıyo Melih Abi şaka yapıyor olabilir mi? saat 3'te Kewell kampta diye bi haber girmesinler..:D

Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih

Ufuk ve Sezer de tamam gibi sanki..!?!

sezer için bir ara gündemden düştü yerine yiğit var demişti. sonra yiğit için yine düştü dedi. acaba 2.oyuncu kim acaba yine mi sezer'e döndük :)

başka kim var ki manisaspor'da alınabilecek?

1. Cüneyt Simsek

2. Ertan Elibol

3.

:D

Bu gece yarısı 3'te mi?

ya bu melih abi dedikleri tam olarak kim ?

GS TV'de gayınsin isimli programı sunan , aynı zamanda galatasarayla ilgili yazılar yazan değerli bir galatasaraylı.. google'a melih şabanoğlu yazdığında ilk çıkan şeye girip onunla ilgili daha da bilgi edinebilirsin..

valla yarın sabah namazdan sonra bilgisayarı açıp bakçam inşallah bizi heyecanlandıran biri gelir

Baseggio mu? Yok Daha Neler :D. Biglia Olmaz Cunku Basina Yansidi .. Lucas Leiva Bence .. Birde Melih abi 1 kez yanildi oda o gunlerde kesin konustugu icin ama son anda olmadi bi transfer. Hoca transferiydi FAKAT sonradan Rijkaard ismini bildi, ip uclari vererek. Keitayi ISIM VEREREK acikladi gece yarisi ve zaten sabah aciklandi o transfer ...

Birde baska forumdan Berk arkadasimizda ayni haberi verdi. Yani yeni transferimiz her kimse hayirli ugurlu olsun. Melih abiye guvenmiyosaniz zaten kimseye guvenmeyin (1,2 renktasim abim haric) ...

Sabahcıyız dsenize ;) Ama mş'nin böyle bir hakkı yokki :S

pek inanmıyorum ama yınede nöbet tutacam :D

Kewell yaninda Neilli getirir belkide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt