Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Uğraşmayın şu eziklerle ya.

Onlara gelen vurmuş giden vurmuş boşverin.

Neler oluyor :D , Man City forumda?

Herkes ban olmus , ve yeni uyelerin hepsi fenerli ?

reyhan hanım.avrupa karşısında bizim imajımız düzelmez.gerçekten düzelsek bile toplum olarak o avrupalılar bunu görmezden gelirler.çünkü türkiyeyi her alanda hor görmek istiyolar.çünkü büyümemizi gelişmemizi istemiyolar.o yüzden sallayın gitsin.onlar değilmi kendi kızlarına tecavüz eden dengesizler:m05:

Sanki bizde yok ! Bizde küçücük kızı taciz eden gazetecide var, ama katılıyorum yarısına. Yarısına diyorum imajımız düzelmez kısmı doğru olan kısım ama böyle yaparsak dahada kötülenir onlarında bizdeki imajı bozukmuş bakın;)

Ben vodka istiom :(

Uğur, Behçet, takip edin abicim şu adamları, bu gece eğlence çıktı.

Önce Facebook'ta 1 Milyon 302.500 üyeyle geçip Dünyanın en çok taraftara sahip takımı olduk. f5 i geçtik.

City forumunda barındırmadık...

Bugün iyi ekmek yedik bu mallardan :D

Hatta forzabesiktas'a da haber verelim onlarda gelsin tam olsun :D

haha tamam arayalım nerde bu angutlar.ben barçanın formuna bakayım.bulanlar haber etsin angutları hehe:ka25:

Yav hadi bulun fenerliler hangi foruma gidiyor ?:):):):).Bizde gidelim:D:D:D.

insallah ballon degildir

reyhan hanım.avrupa karşısında bizim imajımız düzelmez.gerçekten düzelsek bile toplum olarak o avrupalılar bunu görmezden gelirler.çünkü türkiyeyi her alanda hor görmek istiyolar.çünkü büyümemizi gelişmemizi istemiyolar.o yüzden sallayın gitsin.onlar değilmi kendi kızlarına tecavüz eden dengesizler:m05:

Sen çok dengelisin kardeşim, başka milletlere bizi hor görüyorlar, birkaç kişiyi tüm millete mal ediyorlar derken aynı şekilde münferit olan olaylar için başka milletlere bok atıyorsun.

Bizim milletten affedersin ama en azından senin gibilerden adam olmaz. :005:

Konu iyice dağıldı vallaha.

Zaten daha 2 saat 16 dk var :D:D:D

Yatsakmı ne yapsak.

Hala mesajım incelemedeymiş.Sayın Mş'den haber yok hala bekliyoruz...

Haber var ama arada kaynadı. Bana yazdığı mesaj vardı demin.

(Atillacığım selamlar. Öncelikle çok teşekkürler samimi desteğin için. Her ne kadar beşinci yazının konusuna doğrudan girmiş olsan da Skibbe üzerinden:-)) Ben de benzer düşünüyorum bu konuda. Yani Skibbe Rijkaard’a uzanan yolda önemli bir moladır.

Kewell konusunda çok haklısın. Eminim Kewell futbol aklı olarak Rijkaard’ın en büyük yardımcısı olacak saha içinde. Ancak Rijkaard’ın Arda Turan’dan bir Iniesta yaratmak gibi fikri olduğunu biliyorum. Dolayısıyla hücum hattımız Baros-Kewell-Arda-Keita’dan oluşacak kanımca.

Transfere gelince. Bahsettiğim futbolcuyla el sıkıştığımızı duymuştum zaten. Bugün bu konularda çok güvendiğim birisi kamp yolunda olduğunu söyledi bu futbolcunun bir ara boş bulunarak. Daha sonra lafı değiştirdi. Ben nihayetinde duyduğunu mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum. Kafadan bir şey attığım hiç olmadı. Samimiyetimin de anlaşıldığını düşünüyorum. Ancak şu transfer sezonu bitse çok rahatlayacağım:-)) Selam ve sevgi. Melih)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt