Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: M.Şabanoğlu.''Yeni transfer saat 03 te açıklanacak''

Kime basıyoruz ??? :D:D.

Bu arada ben vodka istiom :(

Melih abini 03:00 veya gece saatlerinde patlayacak transfer bombasi, bu olmasi gerek :-)

FLAS...FLAS...FLAS

Fenerbahceli taraftarlar, gece saatinde M.City forumun bastilar, ve burdan sonra ucak billeti alip Manchester sehrine gectiler. Burada City'nin arab ortaklara Maldonado ve Josico'yu önerdikleri bildirildi. Paket halinde olacak bu transfer, iki oyuncu icin 37.000.000 Euro !

Ayrintilar biraz sonra fenerbahce.com'da

transfer unutuldu, angutlar konusulyor

WANTED: ANGUT ARANIYOR !

Vicdan sahibi T.C. vatadaşlarını tüm forumlarda ANGUTLARI aramaya davet ediyoruz. Bulana tam ''YÜZBİN LERA'' verilecektir.

Tanımanız için Info: f5 nicki ve avatarı kullanırlar. :D

Sanki bizde yok ! Bizde küçücük kızı taciz eden gazetecide var, ama katılıyorum yarısına. Yarısına diyorum imajımız düzelmez kısmı doğru olan kısım ama böyle yaparsak dahada kötülenir onlarında bizdeki imajı bozukmuş bakın;)

tabi bunları gören yok neyse polıtıka yok ok :ka19:

Bunlar salak .!.

Konuyu Toplam 317 Üye okuyor. (141 Kayıtlı üye ve 176 Misafir)

Mert Şerifoğlu, Behcet Sonmez, Oğuzhan Yeşil, Yiğit Can Kaplan, Murat Boz, Reyhan Türkgeldi, gürhan can, Umut Fidan, Egemen Uluerciyes, Furkan Boz, Oğuzhan Erdinç, Deniz Dere, Doğancan Turan, gs19055, Caner Akdemirci, Emir NAMLI, Baran ovabağ, burak-kara, Targutay Sabancı, didem martinovic, Kadir Safa KARAKAŞ, Y.Emre Çoğumlu, Arthur Unal, Serhat Yeşilmen, Baris Akgun, Mustafa OKTAY, Sinan karabasan, Refik Akkülah, Çağlar Çağlayan, Faruk Demirtas, Burak Topaloğlu, Cüneyt Şimşek, Oğulcan Acar, Şebnem Başaran, berkay yaltır, mehmet uygun, Yiğit İrdem, Onat Can Sağıroğlu, Ertuğrul Güven, Baris Arslan, Anıl Yıldız, Onur Kinisiz, Nail Arda, arzu keskin, Nuri Ülger, Berk YILMAZ, Arif Ulu, M.Akın.GÜNEY, Numan Yılmaz, Murat Tunali, Devrim Akin, Harun KORKMAZ, Ertuğrul Yılmaz, UĞUR DOĞANLI, Hakan Bartu, Turan Tanrıöven, Sarp Demirci, Önder Şahin, Atilla Çelik, Caner Akbaba, Ziya Karasahin, Doruk Özyer, Hüseyin Kuş, Umut Akin, Anıl Uzel, Kaan Acar, Metin Yücekaya, Dilek Yeğin, Yagmur Yaman, Ulas Dogan, Hüseyin Çelik, Fırat Parlar, Uğur Yurtsever, Emre Topal, Cenk Oran ÖZDEMIR, Ömer Çelik, kaan cengis, Oguz Akcay, Serdinç Sevinç, ertan tunçbilek, aytac tas, Fatih çimen, Murat KARTAL, İrfan Akça, Oğuz Derici, Mert Keskek, Tufan Kutbay, İpek Gürkan, ufuksirin, Mehmet Kurtel, Barış Saz, Ufuk Güven, Mehmet Ünaydın, Yunus Boğazlıyanlı, Bilgehan Koca, emrah kaya, Osman Gökhan Şahin, Ahmet Kılınç, Fatih Kurt, deniz gezer, Cagri Demir, Hasan Geçkaldı, Cafer Oruc, ibrahim aydoğan, Aydin Ertaş, tülay güneş, Serkan Akgün, Ahmet Çelik, melih gümüşsoy, Ertan Elibol, Alperen Savaşkan, tamer büyük, Erkan Eryürek, Eren Uz, Burak Yıldız, Enes Ersin Çelebi, Murat Baydemir, Cem Sunger, Yiğit Yüncü, Batuhan Turan, Emre Arıcı, Onur Albakar, Burak Eren, gurkan sadikoglu, Berk Balcı, alpay asma, CaferKılıç, Kemal Sözen, Enes Koyuncu, serhat sancaklı, mert aydın, Goksu Toprak, Ersin Kaçar, Soykut ÇELİK, özgür şen, Bahadır Karasu, Erhan Söylemez, Can Efe, Fatih Bilir

:D:D:D

Haber var ama arada kaynadı. Bana yazdığı mesaj vardı demin.

(Atillacığım selamlar. Öncelikle çok teşekkürler samimi desteğin için. Her ne kadar beşinci yazının konusuna doğrudan girmiş olsan da Skibbe üzerinden:-)) Ben de benzer düşünüyorum bu konuda. Yani Skibbe Rijkaard’a uzanan yolda önemli bir moladır.

Kewell konusunda çok haklısın. Eminim Kewell futbol aklı olarak Rijkaard’ın en büyük yardımcısı olacak saha içinde. Ancak Rijkaard’ın Arda Turan’dan bir Iniesta yaratmak gibi fikri olduğunu biliyorum. Dolayısıyla hücum hattımız Baros-Kewell-Arda-Keita’dan oluşacak kanımca.

Transfere gelince. Bahsettiğim futbolcuyla el sıkıştığımızı duymuştum zaten. Bugün bu konularda çok güvendiğim birisi kamp yolunda olduğunu söyledi bu futbolcunun bir ara boş bulunarak. Daha sonra lafı değiştirdi. Ben nihayetinde duyduğunu mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum. Kafadan bir şey attığım hiç olmadı. Samimiyetimin de anlaşıldığını düşünüyorum. Ancak şu transfer sezonu bitse çok rahatlayacağım:-)) Selam ve sevgi. Melih)

Kaçırmışım Atilla abi kusura bakma.Ama bu cevabında da net bir bilgi yok ;).Gene aklımızda bir çok soru işarati kalıyor:S.Tam cevabı sanırım saat 03:00'da alacağız;).

Haber var ama arada kaynadı. Bana yazdığı mesaj vardı demin.

(Atillacığım selamlar. Öncelikle çok teşekkürler samimi desteğin için. Her ne kadar beşinci yazının konusuna doğrudan girmiş olsan da Skibbe üzerinden:-)) Ben de benzer düşünüyorum bu konuda. Yani Skibbe Rijkaard’a uzanan yolda önemli bir moladır.

Kewell konusunda çok haklısın. Eminim Kewell futbol aklı olarak Rijkaard’ın en büyük yardımcısı olacak saha içinde. Ancak Rijkaard’ın Arda Turan’dan bir Iniesta yaratmak gibi fikri olduğunu biliyorum. Dolayısıyla hücum hattımız Baros-Kewell-Arda-Keita’dan oluşacak kanımca.

Transfere gelince. Bahsettiğim futbolcuyla el sıkıştığımızı duymuştum zaten. Bugün bu konularda çok güvendiğim birisi kamp yolunda olduğunu söyledi bu futbolcunun bir ara boş bulunarak. Daha sonra lafı değiştirdi. Ben nihayetinde duyduğunu mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum. Kafadan bir şey attığım hiç olmadı. Samimiyetimin de anlaşıldığını düşünüyorum. Ancak şu transfer sezonu bitse çok rahatlayacağım:-)) Selam ve sevgi. Melih)

Bekliyoruz bakalim 3 ü insallah yanilmaz.

Rosicky gelsin , inanıyorum gelecek , saat 0300da Rosicky diyecekler,

Allahım lütfen

Arkadaslar, su man.city olayi baska yerde konusun lütfen. Konu dagildi :D

Sen çok dengelisin kardeşim, başka milletlere bizi hor görüyorlar, birkaç kişiyi tüm millete mal ediyorlar derken aynı şekilde münferit olan olaylar için başka milletlere bok atıyorsun.

Bizim milletten affedersin ama en azından senin gibilerden adam olmaz. :005:

adam akıllı konus ne oldugun hemen ortaya cıktı

Birakin su ezikleri be ..

eğer doğruysa. gece 3 de açıklancağına göre kaliteli bir isim. :D

Tags: ''03, açıklanacak, angut avı, manchester city, mşabanoğluyeni, recep ivedik galatasarayda boşuna beklemeyin, saat, te, transfer'' :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt