Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çift yönlü oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştık! (Kaynak: MŞ)

bütün gece yorum okudum hala okumaya devam ediyorum :)

beklemedeyiz :)

arkadaşlar Emana fenere gidicek diğe haberler çıkıyormus İspanyol gazetelerinde su adamı fenere kaptırırsak çok üzülürüm tam aradıgımız adam:(

UZULME,kardes....f7,5 elinde hepsi patliyor.........!:D:ka19:

arkadaşlar Emana fenere gidicek diğe haberler çıkıyormus İspanyol gazetelerinde su adamı fenere kaptırırsak çok üzülürüm tam aradıgımız adam:(

Emana için 15 milyon€ istiyor Betis. Bu parayı verecekse Fener bırak gitsin onlara :D

Olan bu adam içime bir kurt düşürdü gece bekledik 3.3 a kadar,öyle bir kurt ki gece rüyama girdi 2 oyuncu aldıgımızı gördüm o rüya yüzünden 10 da uyandık :o

Gelde küfür etme şimdi ...

bir daha m.ş ye güvenenin...:mad:

Gidin adamın sitesinden söyleyin bunları gençler,buradan sallamakla olmaz.

Hadi bakim.

İnşallah doğrudur ve inşallah Diaby dir o isim

bir daha m.ş ye güvenenin...:mad:

O adam bana güvenin demiyor ki. Kendisine gelen bilgiyi sizle paylaşıyor. Ki Keita haberini de ilk o verdi. Eğer transfer gerçekleşmemişse bu Melih Abi' nin yalan söylediği veya kandırdığı anlamına gelmez. Çünkü çocuk değil kendisi. Başka nedenler olmuştur.

Adnan Polat transfer olmayacak demedi mi?

Ne bu telaşınız?

inşallah öledir de ben günahını almışımdır :cool:

Ne oldu arkadaşlar gece 3 te hani transfer geliyordu? M.Ş demi yalan oldu:)

bir deli kuyuya taş atıyo,kırk kişi çıkarmaya çalışıyo.bizimkide o hesap.ayrıca melih şabanoğluda kendi reklamını yapıyo.hemde türksporun izinde gidiyo.geceyarısı haberleri.adam milleti heyecanlandırıyo.şimdi ise kesin halimize gülüyodur.

bir deli kuyuya taş atıyo,kırk kişi çıkarmaya çalışıyo.bizimkide o hesap.ayrıca melih şabanoğluda kendi reklamını yapıyo.hemde türksporun izinde gidiyo.geceyarısı haberleri.adam milleti heyecanlandırıyo.şimdi ise kesin halimize gülüyodur.

Melih Abi' nin reklama ihtiyacı mı var? GSTV' de Gayın-Sin' de programı yapan kişi kendisi. GS Dergisinde her ay yazısı çıkıyor. Sana bana yalan atarak mı reklam yapacak kendisi? Yahu adam 47 yaşında. Galatasaray Lisesinden mezun ve kulüp üyesi.

Her gelen mesaja da cevap veren son derece nazik ve iyi bir Galatasaray' lı. Bir insanı değerlendirmeden önce size iyi niyetli bilgi verdi diye bir adamı asmak niye?

Hayret doğrusu...:rolleyes:

:ka10:bugün açıklanır mı hani belki gecikme falan olmuştur en azından kendimi öyle teselli ediyorum

Melih Abi' nin reklama ihtiyacı mı var? GSTV' de Gayın-Sin' de programı yapan kişi kendisi. GS Dergisinde her ay yazısı çıkıyor. Sana bana yalan atarak mı reklam yapacak kendisi? Yahu adam 47 yaşında. Galatasaray Lisesinden mezun ve kulüp üyesi.

Her gelen mesaja da cevap veren son derece nazik ve iyi bir Galatasaray' lı. Bir insanı değerlendirmeden önce size iyi niyetli bilgi verdi diye bir adamı asmak niye?

Hayret doğrusu...:rolleyes:

Ya boşver Hasan.Anlatamıyorsun işte.Gidin sövün,hadi koşun,taşlayın adamı. :)

bu siskin kadrodan kimi cikaracak Rijkaard...bilmem!ben denedim,en cok 3 kisi buldum!daha transfer'de yaparsak,daha iyi BEYLERBEYINI SUPER LIGE CIKARALIM!

Herkezi kendinizin baktigi basit Dunya gorusunde sanarak yorum yapmayalim..

M.Ş son derece iyi bir Galatasaray lidir ki kendisi uzun sure transfer haberi vermek istmedigini soylemis ama baskilar yuzunden baslamistir..

Begenmiyorsan girmeyin yorumda yapmayin arkadasim ya...;)

IYI de kazanariz,aaaaaaa!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt