- 26 Aralık 2008
- 9.244
- 10.683
- 2.468
Sanırım imaj düzeltme çalışması is coming.
Reis, suçsuz bulunup çalışmalarına devam eder umarım.
Reis, suçsuz bulunup çalışmalarına devam eder umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim gibi büyük bir devletin böyle "zibidileri" 3 günde derdest edip getirmesi beklenir.Tecavüzcüsünü, katilini, sapığını affeden bir adalet yapısı sana ceza vermez. Gel yine sömür herkesi.
karıları teknelere bindirdi indirdi nasıl suçu yokBu çocuğun suçu yok. 3-5 ay yatıp salınmalı. Ama tabi ki öyle olmayacak her şey bunun üstüne kalacak. İ.çişleri bakanımız çalışıyor.
Yanına kar kalan o olacak işte.karıları teknelere bindirdi indirdi nasıl suçu yok
Seni cagirmadi diye kiskaniyo musun?karıları teknelere bindirdi indirdi nasıl suçu yok
EvetSeni cagirmadi diye kiskaniyo musun?
Kiskandin di mi. Niye ben indirip bindiremedim diyorsun icindenkarıları teknelere bindirdi indirdi nasıl suçu yok
mehmet kardeşim beni aradı 2 dk önce kıskandığımı öğrenip üzülmüş, türkiyeye dönüş biletimi alırsan senle çok tekneye indirir bindiririz bi 10 bin at geleyim dedi attım bende. gelsin sen beni kıskanacaksın barışKiskandin di mi. Niye ben indirip bindiremedim diyorsun icinden
sp bir videosunda ima etti ama üstünde durmadı çokArkasında “gerçekten” kimin olduğunu kaç sene sonra öğreniriz acaba?
sp bir videosunda ima etti ama üstünde durmadı çok