Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın: "Teslim olacağım"

Kağıdı veren bizim istihbaratta olabilir. Paketleyip getiriyor olabilirler. Hoş, bizimkilerin yurtdışında o kadar operasyonel kabiliyette olacağını sanmıyorum. O dönem paraları toplamalarına izin veren bürokrat, memur, amir, bakan, milletvekili kim varsa asıl parseli onlar götürmüştür, şimdide kullanıp atacaklar. Gelmeden öldürülürse şaşırmam.

Hahaha adam akıllı zaman aşımıyla beraber gelir 3 gün yatar, parayı ezer ...

Kağıdı veren bizim istihbaratta olabilir. Paketleyip getiriyor olabilirler. Hoş, bizimkilerin yurtdışında o kadar operasyonel kabiliyette olacağını sanmıyorum. O dönem paraları toplamalarına izin veren bürokrat, memur, amir, bakan, milletvekili kim varsa asıl parseli onlar götürmüştür, şimdide kullanıp atacaklar. Gelmeden öldürülürse şaşırmam.
Öyle olsa showunu yapardi bu yönetim. Büyük ihtimal paralarına çöktüler bunun beş parasız kaldı gelip teslim olacak zaten tipinden belli zor bir yaşamda olduğu

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yav rahat edemiyordur, neticede kaçak, dünya paran var ama istediğini yapamıyotsun, bir de her an yakalanma korkusu, vurulma korkusu falan
Kendini aklayacak bir yol bulmuştur, onun için geliyordur zannımca

Niye parka giymis? Uruguay'daysa gercekten Bahar mevsimindelermis 10-15 derece falanmis. Yani parkalik bi durum vqr mi bilemedim?

Azıcık bu ülkeyi biliyorsam bu vurgundan kazanılan para haşa Türkiye’de birilerinin cebindedir buna sa 3-5 birşey verip yollamışlardır ecnebi memlekete

İstemeye istemeye okumasından bu işleri yapabilecek tek başına kapasitesi olmamasından bağlı olduğu kurum yada kişilere bağlılığından şuan hatta pişmanmış gibi olmasından herşeyi ile bir düzmece bir senaryonun sonuna gelinmiş pişmanlığı ile bu metni okumuş

Son dakika haberi: Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu.​

Son dakika haberi: Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu.​

Knk sanal alt yapı kuralım. Milleti futbolcuların bonservisine ortak edelim.

Geri
Üst Alt