Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
niye kovuyolar
herifin çocuğu fln varsa nolcak
alkış mı istiyor İHLAS
Hapise girerse orda ziyaret ederler y***** babalarini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
Burda olaya tepki gösteren tiplerde adamın dövülmesi yönünde görüş bildirmişniye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
Dayak cennetten cikmadirBurda olaya tepki gösteren tiplerde adamın dövülmesi yönünde görüş bildirmiş
eleştirdikleri olayın cözümünü şiddet ve küfür olarak görüyorlar
yani bu insandan farkları yok diye düşünüyorum.
bu gunden sonra forumu bırakma kararı aldım bahcemde domates yetistirecegim
Git duyarını başka yerde kas. O çiğ köftecinin anası babası yok mu? Çoluğunu çocuğunu düşünse böyle .... olmazdı.niye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
....... ........ ...........
Hanginiz şu çocuk kadar 5-6 kez kafaya darbe alıp karşılık vermeden durabilirsiniz? Sadece klavye başından duyar kasın.Burda olaya tepki gösteren tiplerde adamın dövülmesi yönünde görüş bildirmiş
eleştirdikleri olayın cözümünü şiddet ve küfür olarak görüyorlar
yani bu insandan farkları yok diye düşünüyorum.
bu gunden sonra forumu bırakma kararı aldım bahcemde domates yetistirecegim
Hanginiz şu çocuk kadar 5-6 kez kafaya darbe alıp karşılık vermeden durabilirsiniz? Sadece klavye başından duyar kasın.
Çok kaliteli yorum. Aynen öyle acı patlıcanı kırağı çalmaz.Çocuk buna sinirlenip bir koysa ölüp gitse ceza yer bu it yemiyor iste
Videonun devamı mı var?Çocukta vurmuş aslında
tokatlardan sonra tutup saldırmayarak edebiyle
diğer müşteri gelince bozuntuya vermeyip iş ahlakıyla
hıyar parayı vermek isteyince benden olsun diyip adamlığıyla
vurmuş aslında,ama karşısındakinin bunu anlayacak bi kapasitesi yok
Evet ya aslında onur madalyası verip, üstüne prim vermeleri lazımdı daha çok böyle davranabilmesi için, haklısın.niye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
Recep tokata karşı duyarsizmişHanginiz şu çocuk kadar 5-6 kez kafaya darbe alıp karşılık vermeden durabilirsiniz? Sadece klavye başından duyar kasın.
niye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
ustad bunlar sana yuklenmekte gel beraber acısız cig köfte dükkanı acalımniye kovuyolar
alkış mı istiyor İHLAS
Sizin içinizdeki acı size yeter.ustad bunlar sana yuklenmekte gel beraber acısız cig köfte dükkanı acalım
ustad bunlar sana yuklenmekte gel beraber acısız cig köfte dükkanı acalım
agız yanıklıgı gecerde g yanıklıgı kalır diyelim!!ewt bunlar gelince de içine acı koyarız ağızları yanar