Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
'Ciğer Kralı' olarak da tanınan sosyal medya fenomeni Brian Johnson'ın sır gibi sakladığı gerçek deşifre oldu. 'Ciğer Kralı'nın itiraf gibi açıklaması takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.
Sosyal medyada "ciğer kralı" olarak tanınan Brian Johnson, kaslarını çiğ sakatat yemeye değil steroidlere borçlu olduğunu itiraf etti.
ABD'de yaşayan, iki çocuk babası adam Instagram'da 1.7 milyon, TikTok'ta ise 2 milyondan fazla takipçiye sahip.
45 yaşındaki adamın bu kadar popüler olmasının sebebi ise 'kusursuz' olarak tanımlanan fiziği.
Brian geçtiğimiz Ağustos ayından beri yaptığı açıklamalar ve yayınlarla kendini 'modern bir mağara adamı' olarak tanımlıyor.
Kaslı vücudunu yaptığı acımasız egzersizlere ve günlük yarım kilo 'çiğ ciğer' yemesine bağlayan adam daha önce defalarca kez haberlere konu oldu.
Ancak sosyal medyaya düşen e-postalar 'Ciğer Kralı'nın sır gibi sakladığı gerçeğin ifşa olmasına neden oldu.
E-POSTA İFŞA OLDU, GÜNLER SONRA İTİRAF ETTİ
45 yaşındaki adam video mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Her şeyi batırdım. Bunu kabul ediyorum... Yalan söyledim.'
Söz konusu e-postalarda, Johnson'un büyüme hormonu içeren ilaçlarla ilgili bir antrenörle yazışmaları ve steroid kullandığına dair bilgiler ortaya çıkmıştı.
ABD'li komedyen ve podcast yayımcısı Joe Rogan da Johnson'ın steroid kullandığını öne sürmüş, sosyal medya fenomeniyse iddiaları reddetmişti.