Cihat Arslan: "Bu sene Emre Kılınç'ın senesi olacak, Dünya Kupası'nın yıldızı olabilir"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
455

Emre Kılınç'ın eski hocası Cihat Arslan, futbolcu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cihat Arslan: "Emre Kılınç, EURO kadrosunda yer almayı çok istiyordu. İnanılmaz üzgün olduğunu biliyorum. Ama önüne bakıyor. Bu sene onun senesi olacak. Ayrıca Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı olabilir. Üstüne koyarak gidiyor. Fatih Terim de onun için büyük bir şans"

Cihat Arslan: "Galatasaray, Avrupa'da başarılı olmak istiyorsa zaman kaybetmemeliydi. Dolayısıyla takımı en iyi tanıyan Fatih Terim ile devam edildi. PSV maçı kolay olmayacak ama Fatih Terim takımı en iyi şekilde hazırlayacaktır"

Ajansspor

Ben bu Emre Kılınç'ta yetenekten ziyade karakter olarak büyük topçu izlenimi alamıyorum.
Yav büyük takım topçusu illa biraz dominant olur, gerektiğinde agresifleşir, ortada kavga varsa koşarak gider filan. Oyunu da öyle. Hiçbir şekilde extra bir iş yapayım isteği yok. Tam garantici. Alayım vereyim... Bu şekilde devam ederse çok zor tutunması.

İnan olsun 5 gün önce rüyamda

Cihat Arslanı fatih terimin yardımcısı olarak görmüşdüm..

Hatta yazacaktım buraya , vazgeçdim..
ağbi sakın rüyalarını buraya yazmaktan kendini alikoyma. belaltı dahi olsa özelden yaz ben seve seve dinlerim.
senin mizacin , estetik anlatim seklin ve en önemlisi düsmanlarını tokmaklaman benim hep ilgimi çekmiştir.

Herkes rüyasında karı kız görür sen Cihat hocayı mı görüyorsun hocam.?
Kubat abim kariya doymuştur, rüyasında iki uç kiz gorünce adabini bozmaz.

"Kubat abim raki gibi kalitelidir, beyaz peynire alişmiştir bir kere, kaşarla işi olmaz.!! "

ya boş yapma cihad 20 gol 20 asist yapsa şenor oynatmaz kenan gibi yıldız var orda

ben bunu tamamen unutmustum lan ne hakla bize bu vitaminsizi hatirlatiyorsun
sezon bittiginden beri kafam ne güzel rahat yav

Sırf bizde oynadıgı için şenol ultra iyi sezon geçirse bile parlamasına izin vermez

Geri
Üst Alt