Cim Bom'dan Campbell hamlesi

lan bu cocugun formasini alabilirsek öpüp basiniza koyun

gelmesi cok zor

bruma gibi degil, o sportingde oynuyordu kimsenin gözü önünde degildi

cambel wcde ve clde cok iyi maclar cikardi degeri baya yükseldi

Çok abartılan bir oyuncu, umarım bu adamı almak gibi bir hamle yapmayız. Bize çok farklı bir adam lazım.

Katılıyoruma ama abartan taraftar.. Bence prandellide bizim başkanda arsenalde oyuncunun ne olduğunu biliyor. Gelmesini isterim kesinlikle katkısı olur ama arsenalin gözden çıkaramayacağı bir oyuncu değil hele 9-10 m€ gibi rakamalara rahatlıkla bırakabilir..

PRANDELLİ İLERİDE TOP TUTACAK BİR OYUNCU İSTİYOR. CHAMPELL KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

Prandelli'nin topun yerden oynanmasını ve çabuk oynanmasını istediğini belirten Ahmet Özdoğan, "Bu nedenle Galatasaray, ileride top tutabilecek bir santrafor istiyor. Bu açıdan ön plana çıkan isim Arsenal'ın Kosta Rikalı oyuncusu Champell. Kiralık olarak Galatasaray, bu oyuncuyu almak istiyor. Olmazsa olmaz kural santrafor" dedi.

çempıl kim beyler :D

valla artık büyütülen isimlere şüphe ile bakıyorum hele ki bu yabancı sınırlamasında tek kurşunu dikkatli atmak lazım kendini ispatlamış 28 yaşında bir adamı cambell a tercih ederdim dos santos ve jo geldiğinde hepimiz küçük dilimizi yutacaktık ama sonuç hayal kırıklığı oldu

senin ayaklari öpmek istiyom CAMPBELLLLL <3

self-conscious-dark-feet-21264445.jpg

:heart:

valla artık büyütülen isimlere şüphe ile bakıyorum hele ki bu yabancı sınırlamasında tek kurşunu dikkatli atmak lazım kendini ispatlamış 28 yaşında bir adamı cambell a tercih ederdim dos santos ve jo geldiğinde hepimiz küçük dilimizi yutacaktık ama sonuç hayal kırıklığı oldu

Campell oyun tarzı olarak yeterli olgunlukta bir oyuncu yaşını kafaya takma

Ne abarttiniz şu herifi ya Arsenal 1 milyon euro ya almış sabriye bile 5 milyon bonservis bicen transfermarkt buna da 5 milyon bicmis.

Biri de Salihle kıyaslamış o transferde ne kirli oyunlar döndü bilmiyoruz. Roma vermez 4 milyon kiralama bedeli.

arsenalin elinde milyon tane hücum futbolcusu varken , biraz acele edersek diğer klüpler filan devreye girmeden , çok çok olası bir transfer..

Klasik taraftarı mız işte.

Deli gibi Campell gelsin istiyorlar ama adamı izleyen 3-5 kişiyi geçmez.

Diğerlerine 2 maç DK izlemiş o kadar.

Ontivero, hajrovic geldiğinde de böyleydiler. Şimdi görüyoruz kiclarina teneke bağladık bile.

Ontivero, hajrovic geldiğinde de böyleydiler. Şimdi görüyoruz kiclarina teneke bağladık bile.

Birde senin gibi taraftar var. Campbell'in adini bile dogru yazmiyorlar ama baskalarina laf atiyor.

Dünya kupasi ve sampiyonlar ligi performanslari bence deli gibi istemek icin yeterli nedenler.

Gesendet von meinem LG G3

Dünya kupasi ve sampiyonlar ligi performanslari bence deli gibi istemek icin yeterli nedenler.

Gesendet von meinem LG G3

Ben dünya kupasindaki maçlarını izledim öyle aman aman bir adam değil kesinlikle.

CL maçlarını ise izlemedim ama bu forumda da sezon içinde konuşulduğunu görmedim.

Millet DK da gol attı diye istiyor buna eminim.

Geri
Üst Alt