Cim Bom'dan Campbell hamlesi

Campbelli beğenmeyenlerde çıkdı sonucta ya.:DD

Olimpiakos - manu macını izleyin sadece. Kasımpaşa değil bu , manu iyi veya kötü.

belli baya izlemişsin. o tip nasil bişey bize söyle.

Bırakın ya, bir kaç kişi bir futbolcuyu övdü mü hepiniz peşinden gidiyorsunuz. Senin ekurilerin Feyenoord Beşiktaş'ı gömçürür diyenlerle aynı kişiler işte. Sizlerin sağlıklı bir futbol izleyicisi olduğunuza inanmıyorum ben.

Bırakın ya, bir kaç kişi bir futbolcuyu övdü mü hepiniz peşinden gidiyorsunuz. Senin ekurilerin Feyenoord Beşiktaş'ı gömçürür diyenlerle aynı kişiler işte. Sizlerin sağlıklı bir futbol izleyicisi olduğunuza inanmıyorum ben.

sen beşiktaşlimisin. her yazinda bunu söylüyorsun. ben feyenordun iyi oyunculari gittigi için birşey ummuyordum.

sen beşiktaşlimisin. her yazinda bunu söylüyorsun. ben feyenordun iyi oyunculari gittigi için birşey ummuyordum.

Ha bir de böyle bir şey var evet; azıcık objektiflik yapabilen ya da objektiflik demeyelim de, düzgün bakmayı başarabilen nadir insanlara başka takımlı yaftası yapıştırabiliyorsunuz.

Ha bir de böyle bir şey var evet; azıcık objektiflik yapabilen ya da objektiflik demeyelim de, düzgün bakmayı başarabilen ndir insanlara başka takımlı yaftası yapıştırabiliyorsunuz.

ya topicin beşiktaşla ilgisi ne. ben sana ne tip oyuncu lazim diye sordum. sen bana beştaş diyorsun. diger topictede beştaşi küçümseyenlere selam demişsin. ne işsin sen.

ya topicin beşiktaşla ilgisi ne. ben sana ne tip oyuncu lazim diye sordum. sen bana beştaş diyorsun. diger topictede beştaşi küçümseyenlere selam demişsin. ne işsin sen.

İlgisi şu yönden; belirli bir akıma kapılmaları işte. Bak Feyenoord-Beşiktaş maçı konusuna, bir kaç kişi Feyenoord gömçürtür falan dedi diye rüzgarına takılan çoğu kişi bunu bekledi.

Bu Campbell denen adamı bir kaç kişi nasıl övdüyse burada, herkes yine rüzgarına kapılmış. İyi oyuncu eyvallah ama aradığımız bir oyuncu değil.

cik cik cik (:

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

İlgisi şu yönden; belirli bir akıma kapılmaları işte. Bak Feyenoord-Beşiktaş maçı konusuna, bir kaç kişi Feyenoord gömçürtür falan dedi diye rüzgarına takılan çoğu kişi bunu bekledi.

Bu Campbell denen adamı bir kaç kişi nasıl övdüyse burada, herkes yine rüzgarına kapılmış. İyi oyuncu eyvallah ama aradığımız bir oyuncu değil.

ben öyle gömçürtür demedim. onlara söyle bana niye söylüyorsun. neyse düşüncene saygi duydum. iyi geceler.

tiner kokusu aldim

tiner kokusu aldim

Seninle aynı yaşta olduğumuzu görünce utandım istemsizce. Bir de onursal üye olmuş, anlamlandıramadığım işler.

Ha evet cik cikim, tinerciyim. Gerçi neyin açıklamasını yapıyorsam, size iyi poyrazlar.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 66
size de iyi aksamlar (:

Geri
Üst Alt