Cimbom iki transfer daha yapacak

Cevap: Cimbom iki transfer daha yapacak

Böyle haberler yapıyorlar,sonra strese sokuyorlar.

Ben sayıyorum da burda Aurelio yerine Emana diye tutturanların saydığını hiç sanmıyorum. O yüzden ben de saymayı bıraktım ve artık Iniesta' yı istiyorum.

Aurelio yerine Emana elma ile armudu karşılaştırmak gibi olmuş. Babel yerine Keita olur, Sneijder yerine Deco olur, ama Aurelio nasıl gözde bu kadar büyütülür anlam veremiyorum. O zaman o bölgeye transfer yapmasınlar bu kadar basit.

yok zaten artık transfer..

Bu haberin geçerliliği kalmadı artık. Geçiniz..

Bugün'ki maçta bir'de Biglia olacakti :bid::m26:

Adnan baba ne kadar transfer bitti desede, unutmamak lazim ki bu lafi da kullandi:

HAYAT BITER, TRANSFER BITMEZ

Yani, ilerideki günlerde Galatasaray'a layik bir oyuncu bulunursa, ve fiyatida cok uygun olursa, transfer yapilir. Bu arada mutlaka transferin son gününde bir yerli aliriz, örnegin:

2007-2008 sezonu, son anda Hakan Balta

2008-2009 sezonu, son anda Serkan Kurtulus

:-) biraz sabir diyorum, bize hayirli olani gelsin, hayirsizi gelmesin. Formanin hakkini versin, yüregini ortaya koyan, ve dürüst arti proffesyonelligi yüksek olan bir oyuncu gelsin. GALATASARAY takimi icin terini akitmak isteyen oyuncu ariyoruz...

Rijkaard takviye isterse muhakkak yapılır fakat şu an için adamın gözü kampa katılan gençlerde kafasında onlar üzerinde bir kurgu olduğu kesin be net görünüyor.

Bir sag bek aldik mi is tamamdir arkadaslar tam olur gerisi ise yani orta sag olursa bence bize suan icin luks olurki bence yavastan yavastan ardayida orta sagda dusune biliriz sakin bana arda orta sagda oynayamaz demeyin cocuk manisada sag bekte sov yapiyodu arda fizigi itibari ile bi defansta gorev yapamaz onun disinda heryerde 10 numara oynar

bu gidişle bu iki isim babayaro ile babangida olabilir ... [mod tarafından silindi]

sag bek e lazım bır oyuncu

Keita gibi bir transfer daha olsa çok kral olur ama para lazım tabi biraz :)

aslanyurekliler.com un admini barış abi söyledi bir bomba transfer geliyormuş ama çok gizliymiş ve aurelio da bitmiş

Eski gs1905 forumundan tanırım kendisini boşa sallama yapmaz iyişallah gerçekleşir...

aslında iş yavaş yavaş şakilleniyor bu isim galiba van der vart duyduğuma göre realin başkanıda söylemiş GS istiyor diye hadi hayırlısı neyse o olsun bakalım

vdv gelsin , 1 saat sonra açıklanıcak öss'de kaydırma bile yapmış olsam üzülmem :p

Geri
Üst Alt