Cimbom iki transfer daha yapacak

Cevap: Cimbom iki transfer daha yapacak

Selamlar arkadaslar,

Ya bu Aurelio icin soylediklerinize akil sir erdiremiyorum..Antu forumlarinda Aurelio giderken neler yazilmis neler soylenmis bir okuyun bence bir kez daha..

Sampiyon olamamalarinin en buyuk sebeplerinden birinin Aurelio gibi bir oyuncuyu baskanlarinin inadi yuzunden kaybettiklerini dusunen bir suru insan var..

Aurelio milli takimimizin sakat olmadigi donemlerdeki hep bankosu..Cok onemli bir kesici..Bence Emre`nin bizde yaptigi etki Aurelio yu alirsak ayni sekilde F.B taraftari uzerinde olusacaktir..

Ha arada cikip sakat kime giderse gitsin yaslandi biz verimli zamanini kullandik diyenlere/diyeceklere de kulak asmayin..Ayhan diyoruz M.Topal diyoruzda..Milli Takimda ilk once Aurelio arkasindan on liberoya M.Topal ya da Ayhan yaziliyor..:rolleyes:

F.B suyunu icerek bu duzeye gelebilme basarisini gostermis bir oyuncu Aurelio..F.B suyunun da kimleri oguttugunu biliyoruz..:asd: G.S da oda 2.baharini yasar hic merak etmeyin..

Bu transfer yapilirsa kendi adima cok sevinecegim..Inanilmaz yararli olacaktir..F.B li arkadaslarim ise haber basina dustugunden beri..Ahh Aziz Yildirim inadin ugruna yaptiklarina bak seklinde serzenis icersindeler..:D

Lugano yu da yanina eklesek yok demem yani collocini falan bi yana..F.B nin futbolcusu diye kotulemenin manasi yok durduk yeri milli onliberomuzu..:ka19:

Helal 007 Haldun..(Yalniz bi tisort yapsalar 007 haldun diye alicam yemin ederim:D - Yoneticilere duyurulur ) -(yoksa ben tasarliyip saticam ona gore:p )

saglıklıysa Appiahı isterim hem de beleş

Günleri sayılı

Aslan´ın sorunlu yıldızı Lincoln için ikinci ihtarname çekildi. 1 hafta içinde gelişme olmazsa, yönetim sözleşmeyi fesh edecek.

Brezilya’dan dönmesi beklenirken Almanya’da ortaya çıkan ve buna rağmen kampa katılmayan Lincoln için Başkan Adnan Polat, “Artık Florya’dan içeri giremez” demişti. Sarı-Kırmızılı kulübün hukuki süreci başlattığı Brezilyalı futbolcu aleyhinde, FIFA’ya ikinci ihtarnamenin de çekildiği öğrenildi. Bu ihtarnameyle yeni bir süreç daha başlamış oldu. Buna göre Lincoln önümüzdeki 1 hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirmezse, sözleşmesi FIFA nezdinde fesh edilecek ve Sambacı’ya transfer yasağı konacak. Yasağın kaldırılması için de Lincoln’ün bonservisini, yıllık kazancını ve diğer ücretlerini Galatasaray’a ödemesi gerekecek.

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Günleri-sayılı_4_HDetail_32_138233_3.htm

bu da bu konuyla ilgili bir haber fanatik'ten.

Günleri sayılı

Aslan´ın sorunlu yıldızı Lincoln için ikinci ihtarname çekildi. 1 hafta içinde gelişme olmazsa, yönetim sözleşmeyi fesh edecek.

Brezilya’dan dönmesi beklenirken Almanya’da ortaya çıkan ve buna rağmen kampa katılmayan Lincoln için Başkan Adnan Polat, “Artık Florya’dan içeri giremez” demişti. Sarı-Kırmızılı kulübün hukuki süreci başlattığı Brezilyalı futbolcu aleyhinde, FIFA’ya ikinci ihtarnamenin de çekildiği öğrenildi. Bu ihtarnameyle yeni bir süreç daha başlamış oldu. Buna göre Lincoln önümüzdeki 1 hafta içinde yükümlülüklerini yerine getirmezse, sözleşmesi FIFA nezdinde fesh edilecek ve Sambacı’ya transfer yasağı konacak. Yasağın kaldırılması için de Lincoln’ün bonservisini, yıllık kazancını ve diğer ücretlerini Galatasaray’a ödemesi gerekecek.

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Günleri-sayılı_4_HDetail_32_138233_3.htm

Ortega olayının aynısı işte Ortegadada böyle olmustu

Günleri sayılı

1 haftalık sure ne zaman sone erıyor :D

Arkadaşlar fark ettınızmı ama resmı sıtedın en ustunde lıncoln resmı vardı onceden o yok artık :D

Bugun ismi lazım degil gazetelerden yalanmaç ta okudum, biz Mehmet Yıldız la ilgileniyormusuz, tabi dogruysa ve en önemliside Rijkaard İstemesi lazım.. :asd:

Bu saatten sonra Mehmet Yıldız bu takıma yavan gelir. Çok daha kaliteli futbolcular olmalı. Mehmet Yıldız geri adım olur. Zaten parladığı zamanki performansı geldi geçti.

Galatasaray org dışında hiç bir yere güvenilmiyorki zaten hangi gazete hangi internet haber sitesi olursa olsun.

Bende güvenmiyorum ama hiç medyayı takip etmeyip oturup internetin başına sadece resmi siteye bakmaklada yetinemiyorum.Resmi site zaten kesin olan şeyi yazıyor.İnsan ister istemez başka kaynaklarada bakıyor.Eğe bir haber bir çok kaynakta geçiyosa doğruluk derecesinin biraz kuvvetli olduğunu düşünüyorum.

Komikmiş çok güldüm:D:D

Valla olmayan para ile Aurelio yerine Emana' yı alacağımıza, yine olmayan para ile Xavi' yi almamızın sakıncası yok. Sonuçta ikisi içinde paramız yok. Bari olmuşken Xavi gelsin. Nasıl olsa olmayan para ile transfer yapıyoruz. En azından yaptığımızı sanıyoruz. Gönül transferi.:ka25:

Valla olmayan para ile Aurelio yerine Emana' yı alacağımıza, yine olmayan para ile Xavi' yi almamızın sakıncası yok. Sonuçta ikisi içinde paramız yok. Bari olmuşken Xavi gelsin. Nasıl olsa olmayan para ile transfer yapıyoruz. En azından yaptığımızı sanıyoruz. Gönül transferi.:ka25:

Olmayan para mı? Nereden biliyorsun olmadığını? Belki vardır.(En azından öyle düşünelim:D)

Geri
Üst Alt