Cimbom Özüne Dönüyor: Arda Turan, Semih Kaya ve Emre Çolak

Alt yapıda Arda kadar, Semih kadar, Emre Çolak kadar oynayacak kimse yok mu? Ben inanmıyorum arkadaş. Cidden 18-19 yaşında çocukları koyalım, oynarlar abi bunlar kadar.

Bir ruhtur gidiyor. Ruh ne yav? Ruh ne aga, ruh mu top oynuyor. Her şey Galatasaray sevgisi, ruhuysa tribünden 22 tane adama sözleşme imzalatın tüm kupaları toplayalım. Bir bok olmaz bizden gerçekten.

Bunları bize çakıp gidecek gibi hoca. Bu adamlarla şampiyonluk gelmeyeceği gibi klubü de karıştırırlar. Taraftarın çoğu istememesine rağmen bu kadar ısrar edilmesinin arkasında muhtemelen başka sebepler var. Arda'nın bize gelmesini birileri rica etmiş olabilir.

Bunlari savunanlar MAL.

Kusura bakmayin ama Emre Colak 2. Lig‘de iste öyle takiliyo.
Arablarda birsey yapamadi.

Semih Kaya desen 1-2 Senedir zaten yatiyo.

Arda 2-3 senedir takiliyo iste ...

Yok maas cok düsük, yok efendim evlat.
S.G.
Ozaman getirelim Sabriyi, Yektayi, Aydini ve Umut Bulutu ....

Madem “ düsük maliyet ve evlat “ Ozaman koy lan Altyapidan 2-3 Topcu!
Zaten bu zamanlar da bile cikmiyorsa kapatalim!
Bosu bosuna ozaman Altyapi demek!

Olamaz böyle birsey ya!

Bu çağrıyı yapan sanırım 4-5 yıldır komada , bu saydıkları isimlerin son halini bilmiyor galiba.

Bu öz dediklerinden ancak sütlaç olur. Onun dışında da bir halt olmaz.

Arda ve Emreyi zorlasam bir şekilde belki kabul ederim de Semih nedir ya. Kaç yıldır kiralayıp duruyoruz ne başarısı var

Alt yapıda Arda kadar, Semih kadar, Emre Çolak kadar oynayacak kimse yok mu? Ben inanmıyorum arkadaş. Cidden 18-19 yaşında çocukları koyalım, oynarlar abi bunlar kadar.

Bir ruhtur gidiyor. Ruh ne yav? Ruh ne aga, ruh mu top oynuyor. Her şey Galatasaray sevgisi, ruhuysa tribünden 22 tane adama sözleşme imzalatın tüm kupaları toplayalım. Bir bok olmaz bizden gerçekten.
Bu cok klasik bir soru ama cevabi belli: yok

Yeni topcu yetistirme kabiliyetimiz cok sinirli bu konuda cok basarisiziz. Boyle anlarda gencleri oynatin demek yerine yeterli kalitede genc yetistiremedigimizi kabul edersek sorunu daha iyi tespit etmis oluruz.

Arda Turan Maç başı para alacaksa gelsin Semih ve Emre'ye Sıcak bakmıyorum Semih yerine Emin oynasın.

Ulan eskiden teker teker böyle haberler çıkardı hallederdik şimdi 3 ü birden çıktı hangi birini durdurucaz

Saçmalık gerçekten;özcimbomlular,hakiki Galatasaraylilar, yiğit evlatlarim 2 ... Sanırsın ki otobüs şirketi ya da düğün salonu işletiyoruz.

Geri
Üst Alt