- 15 Aralık 2011
- 18.667
- 7.379
- 1.513
[media]https://www.youtube.com/watch?v=D8KfrjdPO7c[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir top cambazı ve geniş alan topçusu . Eğer kontra-atak futbolu oynarsak Keita'dan bile daha etkili bir verim alabiliriz ama dar alanda nasıl bir performans sergileyecek merak ediyorum . Bir de biraz sanki ezbere oynasa daha iyi . Çok gereksiz hamlelerde bulunabiliyor . Mesela yukardaki videoda topuk pası atacağım diye topu kaybetti . Bir de çok efor sarfetmeyeceği pozsiyonlarda bile mesela defansa pas vermek isteyince bile şekilden şekile giriyor , rakibini çalımlıyor öyle defansa geri pas veriyor .
Bu yukardaki dediklerimizi düzeltmeyi başarabilirse ileriki yıllarda çok büyük kulüplere gidebilir .
olma ihtimali teklif etme ihtimalimiz nedir arkadaşlar ? inandıcılığı varmı ?
bu herif dar alandada iyi. şutlarinida begeniyorum. inşallah gelir.
Olympiakos'un lig maçlarını izlemedim ama Şampiyonlar Ligi maçlarını 2'si canlı olmak üzere izledim . Şampiyonlar Ligi'nde daha çok Olympiakos kontra-atağa dayalı bir takımdı . Ama gayet başarılı işler yapmıştı . Lig maçlarını izlemediğimden dolayı pek sağlıklı yorum yapamayacağım . Belki de ligde baskılı oyun oynuyordu Olympiakos .